Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

2-PACK Flinq Slimme Solar Outdoor Lamp – RGB Kleuren, App Bediening, Tijdschema’s En Meer!

(0 reviews)

Verloopt over

199.95
49.95
Koop nu

Ben je opzoek naar een buitenlamp die je makkelijk in de tuin kunt plaatsen? Zoek je een staan lamp die je op elke plek kunt neerzetten zonder ook maar een kabel te hoeven trekken? Dan kies je voor de FlinQ Smart Outdoor Gaia. Deze muurlamp beschikt over een LED lichtbron met maar liefst 16 miljoen kleurtinten. Je kunt de buitenlamp daarnaast instellen op warm wit of wit licht. De lamp is IPX5 waterdicht, dat betekent dat je deze het hele jaar buiten kunt laten hangen.
De lamp heeft tientallen slimme functiesDe FlinQ Gaia lamp kun je binnen een minuut koppelen aan de gratis FlinQ app op je telefoon. Deze app is verkrijgbaar voor zowel iOS als Android gebruikers. Na het koppelen krijg je toegang tot tientallen smart functies welke je naar eigen wens kunt instellen. Een kleine greep uit deze functies hebben we hieronder op een rij gezet:
Maak je eigen (kleur)sceneMaak je eigen scene(s), kies je kleur, kies de helderheid en laat de lamp knipperen of ademen. De keuze is aan jou.
KleurkeuzeDe kleuren van de staan lamp zijn makkelijk en snel aan te passen via het kleurenwiel in de FlinQ app. Je kiest uit ruim 16 miljoen RGB kleuren en uiteraard alle wittinten 2700 – 6000 kelvin.
GroeperenHeb je meerdere FlinQ Smart Outdoor lampen? Dan kun je deze toevoegen aan een groep. Zo kun je eenvoudig alle lampen tegelijk bedienen. Vergeet ook niet de bewegingssensoren aan elkaar te verbinden. Meet één lamp beweging? Dan gaan alle andere lampen ook aan.
SpotifyVerbind de lampen met Spotify en laat de kleuren veranderen op het ritme van de muziek. Een feestje in de tuin wordt nog gezelliger met de Gaia!
Bluetooth MeshDe lampen koppel je eenmalig aan de FlinQ app. Vanaf dan kun je de lampen bedienen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is je telefoon of tablet met een Bluetooth functie. In de FlinQ app vind je nog veel meer slimme functies voor de Orion buitenlamp. De FlinQ app download je gratis in de App Store of Google Play Store.
Door dat de lamp gebruikt maakt van Bluetooth is het niet mogelijk deze lamp te bedienen vanaf een andere locatie. De gekoppelde telefoon moet binnen 15 meter verwijderd zijn van de lamp om deze te kunnen bedienen.
In de FlinQ app vind je nog veel meer slimme functies voor de Gaia buitenlamp. De FlinQ app download je gratis in de App Store of Google Play Store.
Nooit meer stroomkabels nodigKies je voor één van de FlinQ Smart Outdoor lampen dan kies je voor een draadloze tuin. De FlinQ lampen werken namelijk op zonne-energie waardoor het leggen van stroomkabels verleden tijd is. De lampen hebben een zwart mono zonnepaneel en gaan afhankelijk van het seizoen en ingestelde modus tot wel 24 uur mee op een volledige acculading. Is de lamp leeg dan laadt deze de volgende dag vanzelf weer op. Hangt de lamp op een plek met weinig tot geen zonlicht? Laad de accu dan op via de meegeleverde USB-C kabel. De FlinQ Gaia staanlamp heeft een duurzame HPC Li-ion oplaadbare batterij van 3.7V / 2200 mAh.
Besparen op je energierekeningDankzij het ingebouwde solar paneel betaal je nooit meer voor energiekosten wanneer de lamp brandt. De lamp laadt gedurende de dag volledig op en brandt daarna tot wel 24 uur lang. Uiteraard is het verstandig om de lamp te plaatsen op een plek waar je de gehele dag genoeg zonlicht hebt. Dankzij de zuinige Li-ion batterij heeft de Gaia tuinlamp een levensduur van wel 40.000 branduren.
Keuze uit 16 miljoen kleurenDe FlinQ Gaia lamp beschikt over maar liefst 16 miljoen RGB kleuren en alle wittinten (2700 – 6000 Kelvin). Er is dus altijd een lichtkleur die past bij het gevoel van de dag. Zet de spots op rood voor een romantische avond of laat ze meebewegen op het ritme van de muziek. Door jouw favoriete scenes op te slaan pas je met een druk op de knop de kleur en sfeer aan in de tuin.

nl_NLNederlands