Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

2-Pack Flinq Up Down Solar Buitenlampen – Geeft Licht Aan Boven- En Onderzijde!

(0 reviews)

Verloopt over

59.95
14.95
Koop nu

Goed licht op en rondom buitenwanden is niet meer weg te denken. Enerzijds staat het erg gezellig, je wil in de zomer natuurlijk wat sfeerlicht rondom je huis creëren. En anderzijds is het licht zeer nuttig – je voelt je er veiliger door, kunt bepaalde delen rond het huis goed in de gaten houden. Met de Solar Lamp Atlas van FlinQ haal je direct twee buitenlampen op zonne-energie in huis die graag voor wat licht in het donker zorgen.
Geen gedoe met kabels
Deze lampen worden overdag opgeladen door de zon en leveren als het donker wordt vervolgens 8-10 uur aan licht. Met een lichthoek van 120 graden (het licht schijnt naar boven en beneden) creëert deze lamp op een groot oppervlak verlichting. Bij de lampen wordt standaard montagemateriaal geleverd, waarmee je de lampen eenvoudig op de gewenste plek rond je huis kunt ophangen.
Met lichtsensor
De Solar Lampen Atlas zijn standaard voorzien van een intelligente lichtsensor. Dat betekent dat de lampen in de AAN-status kunnen blijven en zelf aan zullen gaan als het donker wordt. Daardoor wordt er geen energie verspeeld, en blijft er genoeg omgezette zonnekracht over voor verlichting in de avond.

nl_NLNederlands