Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners
24641

2-Pack Solar Garden Light Luxe – Gaat Automatisch Aan In Het Donker!

(0 reviews)

Verloopt over

79.95
34.95
Koop nu

Met het FlinQ Solar Tuinlamp Juno 2-pack kies je voor twee zuinige en duurzame lampenvoor in de tuin. Deze gezellige lampen met een hoogte van 70cm hoef je maar een keer teinstalleren op jouw favoriete plek in de tuin en daarna doet de natuur het volledige werk.Het zonnepaneel bovenop de lamp vangt het zonlicht op en zet dit om in de energie voor delamp. Er komt dus geen batterij of stekker meer aan te pas!
Dimbaar
Het tuinlicht van lamp Juno is aan te passen naar twee verschillende sterktes. Kies voor hetwitte licht (6000K) voor een helder zicht op je tuin of schuur. Of kies voor het gezelligewarmwitte licht (3000K) als je juist een sfeervolle avond tegemoet gaat. Daarnaast is hetlicht van de Juno dimbaar. Je kunt bij beide lichtsoorten kiezen voor 50% of 100% sterkte.
Ophangen of neerzetten
De tuinlampen zijn op verschillende manieren te gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld voorkiezen om de lamp aan de muur of de schutting op te hangen. Heb je meer aan eengrondspot langs het tuinpad bijvoorbeeld? Ook daar is de Juno tuinlamp voor geschikt!Omdat de Juno bestaat uit verschillende onderdelen, kun je deze net zo hoog maken als jezelf wilt. De lamp zelf is ontkoppelbaar, en daardoor ook als lantaarn in te zetten.
Slimme lichtsensor
De lamp is voorzien van een slimme light sensor. Dat betekent dat licht nooit zonder functieaan zal staan. De sensor herkent het moment dat het donker wordt en zal dan de lampinschakelen. Zodra het licht wordt, schakelt de lamp weer uit. Zo verbruikt de lamp dus nooitteveel energie!
Voor het hele jaar
Het prettige aan deze zonne-energie tuinlampen is dat ze gedurende het hele jaar werken.De lampen zijn bestand tegen ieder weertype, waardoor je net zo makkelijk in de zomer alsin de winter je tuin verlicht. Zo maak je van ieder seizoen een gezellig seizoen.
Makkelijk en duurzaam
Het zonnepaneel bovenop de lamp is een monocrystalline solar panel. Dat betekent dat hetpaneel met de hoogste efficiëntie in staat is om zonlicht om te zetten naar energie voor hetlampje. De zonnestralen – ook als er bewolking is – op een dag geven genoeg energie voor 12tot 24 uur aan licht.

nl_NLNederlands