Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

3-in-1 Aircooler – Compact, geschikt voor elke ruimte

(0 reviews)

Verloopt over

59.95
21.95
Koop nu

Draagbare aircooler voor iedere ruimte
Deze 3-in-1 luchtkoeler biedt verkoeling tijdens warme zomerdagen en -nachten. Dankzij het compacte formaat neem je hem gemakkelijk mee naar de woonkamer, keuken, kantoor, slaapkamer of kinderkamer. De warme lucht wordt aangetrokken en gekoeld door koud water waar eventueel ijsblokjes aan toegevoegd kunnen worden. Dus geen chemische vloeistoffen, maar gezonde frisse lucht!De aircooler heeft 3 snelheidsinstellingen: low, medium en high, is voorzien van een luchtreinigings- en -vochtigingsfunctie en heeft een ledlampje aan de bovenzijde.

Dankzij de bevochtigingsfunctie blijft de lucht in de ruimte gezond en fris zonder dat je last krijgt van je luchtwegen. Een vervelend gevoel dat regelmatig ontstaat na het verblijf in een ruimte met airconditioning.

Hoe gebruik je de 3-in-1 aircooler?
Deze echte zomermusthave is te vergelijken met een aircosysteem, maar dan zonder de speciale koelvloeistof. Je vult het reservoir met water uit de kraan, eventueel aangevuld met ijsblokjes. Op een vol reservoir werkt de luchtkoeler tot wel 10 uur lang. De perfecte duur voor een koele, comfortabele nachtrust. Dankzij de fluisterstille werking is hij dus prima te gebruiken wanneer je naar bed gaat.

Inhoud pakket:
– 3-in-1 Aircooler + filter
– Adapter
Gebruiksaanwijzing

Specificaties:
– Wisselstroom: 100-240V
– Gelijkstroom: 5 Volt, 1,5-2,0 Ampère
– Werkt op netstroom
– Afmetingen: 20x18x25cm
– Lengte snoer: 180cm

nl_NLNederlands