Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

3D Blue Cell Verkoelend Memory Foam Hoofdkussen

(0 reviews)

Verloopt over

69.95
34.95
Koop nu

Ultiem comfort en verkoeling
Ervaar ongeëvenaard comfort en een verfrissende slaap met ons nieuwe 3D Blue Cell Memory Foam hoofdkussen. Dit kussen is speciaal ontworpen om je de perfecte ondersteuning te bieden tijdens het slapen, zodat je ongestoord kunt genieten van een goede nachtrust. Dankzij de geavanceerde Blue Cell-technologie blijft het kussen heerlijk koel aanvoelen.

Optimale ondersteuning en frisheid
Je nek, schouders en rug verdienen de juiste ondersteuning, en dat is precies wat ons Dreamhouse 3-Kamer 3D-traagschuimkussen biedt. Het kussen is niet alleen zacht, maar geeft ook een verfrissend gevoel. Met een combinatie van versnipperd traagschuim en holle vezels is dit kussen veerkrachtig en verlicht het de druk op je lichaam. Bovendien zorgt het gestikte ontwerp aan de boven- en onderkant voor een luxueuze uitstraling. Na een vermoeiende dag kun je je hoofd vol vertrouwen op dit kussen neerleggen en heerlijk wegdromen.

Gemaakt van hoogwaardige materialen
Het Blue Cell Memory Foam hoofdkussen is vervaardigd van kwalitatieve materialen die zorgen voor een optimale slaapervaring. De innovatieve bovenzijde van de kussenhoes is gemaakt van 55% nylon en 45% polyester, terwijl de onderzijde bestaat uit 100% percale katoen. De vulling van het kussen bestaat uit een combinatie van 50% traagschuimchips en 50% polyesterholle vezels. Deze ademende materialen zorgen voor een superverkoelend gevoel, waardoor je nachtrust aanzienlijk verbetert.

Specificaties:
– Totaalgewicht: ± 1500 gram
– Afmeting: 50 x 70 cm
– Bovenzijde: 55% nylon/45% polyester Blue Cell Tech.
– Onderzijde: 100% percale katoen
– Vulling: 50% traagschuimchips en 50% polyesterhollevezel
– Hoogte kussen: 3/6 cm
– Geschikt voor rug-, buik- en zijslapers
– Tegen nek- en hoofdpijnklachten
– 1 zijde verkoelend, andere zijde neutraal
– Krachtige bolletjes, terugverend
– Voorzien van 3D-airventilatieband voor vochtregulatie
– Type kussen: orthopedisch kussen
– Hardheid: stevig
– Ondersteunend
– Wasbaar op 40 graden
– Antiallergisch

nl_NLNederlands