Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners
24641

4 Stuks Solar LED Lantaarns Met Vlameffect – Solar Dus Geen Energiekosten!

(0 reviews)

Verloopt over

79.95
19.95
Koop nu

Deze tuinlampen zien er uit als een fakkel wat een extra mooi en zomers effect geeft. De tuinlamp werkt op zonne-energie waardoor hij door de hele tuin geplaatst kan worden zonder dat er een stopcontact of stroomaansluiting in de buurt moet zijn. Je kunt het ook gebruiken om een mooi en warm effect te creëren rondom een terras of stoepje.
Vlam-effect
De zachte schakelingen van LED’s die zijn verwerkt in de fakkels, zorgen voor een extra warme sfeer in je tuin. Doordat de LED’s bewegen, lijkt het dat er een echte vlam in de solar fakkel aan het branden is. De fakkel is gemaakt van kunststof en voorzien van een siliconen solarpaneel. Je hoeft je geen zorgen te maken wanneer het bijvoorbeeld gaat regenen. De lampjes zijn namelijk waterdicht en IP44 gecertificeerd. Dus ze verdragen ook natte weersomstandigheden.Zonne-energie
Deze moderne kunststof fakkels werken alleen met zonlicht en hebben een ingebouwd zonnepaneel bovenaan wat er voor zorgt dat de batterij wordt opgeladen. Ze gaan dus tot wel 6 uur lang mee doordat de fakkels overdag worden opgeladen met zonlicht. Door de unieke vlammende ervaring die deze lichten geven aan je avond, creeër je extra sfeer in je tuin. De fakkels worden geleverd inclusief kunststof spike (bevindt zich aan de onderkant), waarmee hij gemakkelijk in de grond te plaatsen is.

nl_NLNederlands