Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

60-Pack Rayovac Gehoorapparaat Batterijen – Keuze uit Type 13 Of 312!

(0 reviews)

Verloopt over

69.95
17.95
Koop nu

Als het op hoortoestelbatterijen aankomt weten ze bij Rayovac wel van wanten. Met deze batterijen ben jij verzekerd van topkwaliteit met een lange levensduur. De Extra Advanced is de meest krachtige batterij van Rayovac en vandaag komen wij met een aanbieding waarmee jij bakken met geld bespaart en voordelig een voorraad inslaat! Deze batterijen komen in een pak van 60 stuks zijn beschikbaar voor hoortoestellen van de type 13 of 312.
Beter dan ooit
Door de nieuwe Active Core technologie heeft de batterij een geoptimaliseerde vorm die ervoor zorgt dat het toestel van energie wordt voorzien wanneer dit nodig is. Daarnaast gaat de batterij langer dan ooit mee en presteert deze gelijk tijdens de gehele levensduur. De batterij heeft ook een beveiligde sluiting die zorgt voor stabiliteit in extreme condities.
Verpakking aangepast
Ook de verpakking is aanzienlijk verbeterd. Het karton waar de batterijen op zitten is sterker en groter en de tabs op de batterijen zijn nu 25% langer en daardoor gebruiksvriendelijker. Al met al is dit een deal waar onze klanten wel oren naar hebben!

nl_NLNederlands