Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

8-Pack Flinq Solar Grondspots Fly – Automatische Verlichting Voor Tuin En Tuinpad!

(0 reviews)

Verloopt over

79.95
24.95
Koop nu

Deze Solar Grondspots zijn precies wat nog ontbreekt in je tuin. Een duurzame en stijlvolle grondlamp die je eenvoudig ter decoratie toevoegt aan je tuinpad of waar je ook wat extra licht verlangt. Deze lampjes zijn nuttig en leuk: ze zorgen voor zicht in het donker en geven iedere tuin een romantische sfeer. Door de automatische lichtsensor zijn ze ook nog eens zeer duurzaam.
Deze tuinlampen op zonne-energie laden overdag via de zon op, waarna het zonlicht vervolgens om wordt gezet in energie voor de batterij. Daarmee hebben de spots de energie om ‘s nachts en ‘s avonds een mooi, neutraal wit licht te schijnen. Omdat de spots voorzien zijn van een sensor, gaan ze alleen aan als het ook echt nodig is. Daardoor maak je nog eens duurzaam gebruik van het licht.
De stijlvolle lampjes zijn voorzien van roestvrij stalen afwerkingsmateriaal, waardoor ze bestand zijn tegen veel weersoorten. De waterdichtheid van de lampjes is een must, je moet ervan op aan kunnen dat de lampjes ook in de regen hun gezelligheid meebrengen.
In 6-8 uur laadt de batterij van de lampjes volledig op en is het licht weer up and running. Je kunt dat, afhankelijk van de seizoenen, 6 tot 12 uur van het licht genieten. Deze buitenlampen op zonne-energie zijn voorzien van bijbehorende bodemhouders die zeer eenvoudig kunnen worden samengesteld. Eenvoudige installatie en gebruik, dus.
Kortom, met de spots van FlinQ kies je voor een mooie en decoratieve vloerlamp. Een prettige led-spot op zonne-energie voor de verlichting van bloempotten of tuinpaden, zwembad en terrassen. Bij schemering beginnen ze automatisch aan te lichten en zorgen ze voor een gezellige sfeer.

nl_NLNederlands