Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

All-In-1 Hotel All Year Dekbed Zonder Overtrek – Verkrijgbaar In 3 Kleuren!

(0 reviews)

Verloopt over

99.95
29.95
Koop nu

Nooit meer gedoe met het opmaken van je bed en het veranderen van je dekbedovertrek. Het All-In-1 Dekbed is revolutionair en uniek. Super simpel te wassen en te drogen. Gebruik het dekbed met verschillende trendy kleuren met streep meteen op je bed. Dekbed en dekbedovertrek in 1!
Hotelkwaliteit tijk
De tijk van dit dekbed is gemaakt van 110 gsm 70% katoen en 30% microfiber. Dit materiaal zorgt ervoor dat het dekbed soepel om je heen valt, heerlijk om elke nacht onderweg te kruipen. Dit betreft dus geen dunne tijk maar hotelkwaliteit. Daarnaast heeft het goede vochtregulerende eigenschappen tegen zweterige nachten.
Vulling
De vulling van dit dekbed is gemaakt van 100% polyester holle vezel met een vulgewicht van 400 gram. Deze vulling is vochtregulerend, anti-allergisch, ademend en biedt een prettige warmte-isolatie; zo kom je heerlijk de nacht door.
Warmteklasse
Dit dekbed heeft een warmte klasse 2, dit houdt in dat het dekbed een gemiddelde isolatie biedt. Het dekbed zal dan ook de meeste mensen bevallen gedurende het hele jaar.
Overige informatie
Ideaal voor mensen die niet teveel tijd willen besteden aan het opmaken van het bed. Wil je toch dekbedovertrekken blijven gebruiken? Dan kan dat uiteraard ook bij het All-In-1 Dekbed.

nl_NLNederlands