Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

Alpina 2-Pits Inductie Kookplaat – Met Kinderslot En Digitaal Display!

(0 reviews)

Verloopt over

219.95
69.95
Koop nu

Handig voor als je klein behuisd bent, op kamers woont of bijvoorbeeld voor op de camping. Op deze 2-pits inductiekookplaat van alpina maak je de lekkerste gerechten klaar. Je steekt de stekker in het stopcontact en koken maar. Op de ene plaat kun je bijvoorbeeld pasta, rijst of noedels klaarmaken, terwijl je op de andere de saus, het vlees en/of de groenten bereidt.
Veel voordelen
Koken op inductie is even wennen, maar heeft veel voordelen. De kookzones warmen sneller op dan bij een normaal gasfornuis. Ze koelen ook veel sneller af. Dat betekent dat een inductiekookplaat energie-efficiënt werkt. Op deze inductieplaat koken is ook erg veilig. Zo zit er een kinderslot op en een oververhittingsbeveiliging. Gebruik je de pitten niet, dan schakelen ze automatisch uit. Een groot voordeel is ook dat de plaat gemakkelijk schoon te maken en te houden is. Een vochtig doekje erover en klaar.
Van 60 tot 240 graden Celcius
De temperatuur van de kookzones stel je in van 60 tot en met 240 graden Celsius. Het linker kookgedeelte heeft 10 instelbare niveaus en de rechter pit is uitgerust met 8 instellingen. Je bedient dit apparaat door middel van aanraking en op het 4-cijferig digitale display zie je op welk vermogen je kookt. De inductie kookplaat heeft een totaal vermogen van 3500 Watt.

nl_NLNederlands