Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

Battery Daddy Batterijbox – Voor 180 Batterijen!

(0 reviews)

Verloopt over

59.95
19.95
Koop nu

De Battery Daddy dubbelzijdige batterij-organizer is een compacte en draagbare manier om een grote hoeveelheid batterijen te organiseren, op te slaan en te beschermen! Wist je bijvoorbeeld dat batterijen leeg lopen als ze met elkaar in contact komen? Door de duidelijke ‘Easy View’-cover zie je alles in één oogopslag en voorkom je ongewenst contact.
Compacte batterij opbergbox voor 180 batterijenDe batterijbox heeft een strak en compact ontwerp. Zo kunnen beide zijden gebruikt worden om tot 180 batterijen van alle soorten op te slaan. De box heeft plek voor 78x AA-, 64x AAA-, 8x 9-Volt-, 10x C-, 12x knoopcel- en 8x D-batterijen. De box kan gemakkelijk in elke lade opgeborgen worden en dankzij de ingebouwde handgreep kun je hem overal mee naartoe nemen. Met de Battery Daddy blijf je georganiseerd en ben je voorbereid op stroomuitval, nieuwe cadeaus of wanneer je een lege batterij moet vervangen.
Inclusief batterijtesterDe Battery Daddy wordt geleverd met een tester die kan controleren of de wegwerpbatterijen of oplaadbare batterijen nog goed zijn. Lijn gewoon de negatieven en positieven van de batterijen op de tester uit en je kunt het resultaat op de indicator zien.

nl_NLNederlands