Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

Bioenergiser Vibration Leg Trainer – 2-in-1 Masseur

(0 reviews)

Verloopt over

159.95
99.95
Koop nu

Multifunctioneel massageapparaat voor rug, armen, voeten en benen
Heb je last van pijnlijke, onrustige of vermoeide benen en voeten? Of heb je (chronische) pijn in je rug? Dan kan je baat hebben bij de Bioenergiser Vibration Leg Trainer; een multifunctioneel massageapparaat dat twee functies combineert: oscillatie (trilling) en acupressuur. Deze technieken bieden uitkomst wanneer je behoefte hebt aan ontspanning, pijnverlichting of last hebt van vermoeide benen en spataderen.

Hoe werkt de Bioenergiser Vibration Leg Trainer?
Op het apparaat is een module geplaatst voor de voeten. Plaats je voeten op het apparaat en kies uit de 20 de 20 vibratiesnelheden en 5 verschillende programma’s voor jouw behandeling. De basisinstelling van het massageapparaat maakt alleen gebruik van trilling (oscillatie) om de benen en voeten te masseren. Als optie, voor extra ontspanning, kan je de acupressuur massagekoppen aanzetten voor een stevige voetmassage.

Wil je het apparaat zonder de massagestand gebruiken? Kies dan voor programma 5 of gebruik het apparaat zonder programma. Met de meegeleverde afstandsbediening kan je gemakkelijk de snelheid, intensiteit en het programma aanpassen zonder op te hoeven staan.

Al met een korte sessie van slechts 10 minuten wordt de pijn in jouw vermoeide benen en voeten verlicht, wordt de bloedsomloop verbeterd en neemt de kracht in je spieren toe. Tevens verlicht het vibratie voetmassageapparaat ongemakken die veroorzaakt worden door spataderen.

Lichaamsbeweging terwijl je zit!
Met de Vibration Leg Trainer doe je aan lichaamsbeweging zonder dat je je teveel inspant. Door gebruik te maken van dit apparaat worden je spieren steviger, worden spataderen verminderd en wordt tevens de bloedcirculatie verbeterd. Heb je last van (spier)pijn in je hamstrings? Leg dan je benen op het beenmassageapparaat en kies een massageprogramma. Dezelfde toepassing geldt voor je armen, handen, rug en taille.

Specificaties:
– Afmetingen: 46x41x18.5cm
– Gewicht: 5,5kg

nl_NLNederlands