Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners
City Game - keuze uit 7 spellen in verschillende steden

City Game – keuze uit 7 spellen in verschillende steden

(0 reviews)

Verloopt over

19.95
9.95
Koop nu
-50.00

Wat krijg je? 

 • City Game
 • Te spelen in verschillende steden 
 • In het Nederlands of Engels 

Keuze uit 7 spellen

 • The Syndicate City Escape Game
 • Secrets of Ontdekkingsspel
 • Sherlock Holmes Moordmysterie
 • Fotografie Tour Amsterdamse Grachten
 • Amsterdam Red Light Fotografie Tour
 • Scrooge Amsterdam 
 • Amsterdam Ghostbusters Saving Rembrandt

Goed om te weten 

 • Geldigheid: je kunt verzilveren t/m 6 maanden na aankoop. Tot 1 jaar na aanschaf heb je toegang tot de City Game.  
 • E-ticket: na betalen kun je je e-ticket downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt deze niet per e-mail of post.
 • Verzilveren: volg de stappen op je e-ticket om te verzilveren en je favoriete City Game te kiezen. 
 • Reserveren: een datum reserveren is niet nodig. Je kunt spelen wanneer jij wilt. 
 • Rolstoelgebruikers: de City Games zijn – m.u.v. enkele opdrachten – geschikt voor rolstoelgebruikers.

Keuze uit 7 spellen 

The Syndicate City Escape Game

Eenmaal aangekomen op de startlocatie is het tijd om te beginnen met de nieuwste City Escape Game. Kun jij de gestolen formules uit het laboratorium terugvinden? Los uitdagende puzzels, foto-opdrachten en raadsels op en vind je weg door de stad op basis van een verhaal

Aantal spelers: 2 – 5 
Duur: 1,5 – 2 uur 
Locatie: te spelen in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Valkenburg, Venlo & Zwolle

Secrets of Ontdekkingsspel

Ontdek de beste bewaarde geheimen in het historische centrum van je stad. Leer de stad beter kennen op een leuke interactieve manier. Tijdens het Secrets of Ontdekkingsspel loop je langs verschillende plekken waar je opdrachten krijgt: leuke puzzels, gekke vragen, foto-opdrachten en meer. Bemachtigen jullie een plekje op het leaderboard? 

Aantal spelers: 1 – 4 
Duur: 1,5 uur 
Locatie: te spelen in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Valkenburg, Venlo & Zwolle

Sherlock Holmes Moordmysterie

Los de moord op van Balthazar; het hoofd van de Binnenlandse Veiligheidsdienst. Het interactieve spel vol hersenkrakers, puzzels en een heleboel Britse humor, kan in veel Nederlandse steden gespeeld worden. Lees alvast het hele verhaal voordat je aan de game begint. 

Aantal spelers: 2 – 4 
Duur: 1,5 uur
Locatie: te spelen Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Valkenburg, Venlo & Zwolle

Fotografie Tour Amsterdamse Grachten

Leer alles wat je moet weten over smartphone fotografie tijdens deze fotografietour langs de Amsterdamse grachten. Ontdek bekende, maar ook geheime plekjes en maak de mooiste kiekjes met je eigen smartphone. Topfotograaf Jeroen Swolfs helpt je op weg. 

Aantal spelers: 1 – 2
Duur: 2 – 3 uur

Amsterdam Red Light Fotografie Tour

Slenter tijdens deze fotografietour door de beroemde en beruchte rosse buurt van Amsterdam. In de smalle steegjes van de Wallen kom je typisch Amsterdamse taferelen tegen. De app wijst je de weg en topfotograaf Jeroen Swolfs helpt je graag met het schieten van de mooiste plaatjes. 

Aantal spelers: 1 – 2
Duur: 2 – 3 uur

Scrooge Amsterdam 

Ga op een feestelijke reis door de betoverende straten van Amsterdam met deze City Game. Het spel is geïnspireerd op het tijdloze verhaal van ‘A Christmas Carol’. Het wordt jullie missie om de koppige Scrooge te helpen de ware betekenis van Kerstmis te herontdekken. Ontdek de magie van het seizoen door middel van hartverwarmende uitdagingen en slimme puzzels. 

Aantal spelers: 1 – 4 
Duur: 2 uur 

Amsterdam Ghostbusters Saving Rembrandt 

Kruip samen met je team in de huid van Ghostbusters en ga op een missie om Rembrandts geest te redden. Ontrafel puzzels en raadsels en duik in het verleden van Rembrandt. Formuleer een strategisch plan om zijn spookachtige angst een halt toe te roepen, terwijl je jezelf onderdompelt in deze interactieve en vermakelijke zoektocht.

Aantal spelers: 1 – 4 
Duur: 2 uur 

Dit heb je nodig 

Opgeladen telefoon
Internetverbinding 
Ingeschakelde GPS

nl_NLNederlands