Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners
24641

Elektrische BBQ Voor Op Tafel – Gezellig Aan Tafel Barbecuen!

(0 reviews)

Verloopt over

59.95
19.95
Koop nu

Barbecue je graag, maar wil je meer gemak? Deze elektrische bbq van alpina zet je op een vlakke, hittebestendige ondergrond, gewoon op tafel. Dat maakt barbecueën ook nog eens veel gezelliger, aangezien je met zijn allen rond de grill kan zitten. De zwarte barbecue op 3 pootjes is mooi compact met zijn 30 centimeter doorsnee.
Snel klaar om te grillen
De elektrische barbecue werkt heel gemakkelijk: steek de stekker in een stopcontact, vul het onderstel met een laagje water en laat de barbecue even voorverwarmen. Na een minuut of 5 is de grill al klaar voor gebruik. Het laagje water koelt de grillpan, gaat rookvorming tegen en maakt schoonmaken gemakkelijker. De indicatoren geven het waterniveau aan.
Binnen barbecueën
Aangezien deze tafelbarbecue geen rookontwikkeling geeft, kun je binnen barbecueën. Extra bijzonder om aan tafel in de eetkamer of keuken te grillen. Zo biedt deze bbq je het hele jaar door plezier.
Gemakkelijk schoonmaken
Na het barbecueën laat je het apparaat even afkoelen. Daarna haal je het grillrooster van het onderstel af om dit gemakkelijk schoon te maken met een warm sopje.

nl_NLNederlands