Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

Elektrische kachel op voet 800W – met handvat

(0 reviews)

Verloopt over

59.95
19.95
Koop nu

Compacte kachel voor iedere ruimte
Door het stijgen van de gasprijzen draaien veel huishoudens de verwarming een aantal graden omlaag om kosten te besparen. Om toch warm te blijven dit najaar, is een elektrische kachel een voordelig alternatief voor het aanzetten van de radiator. Deze elektrische heater is compact, lichtgewicht en gemakkelijk draagbaar waardoor je hem kunt gebruiken in iedere ruimte waarin je behoefte hebt aan (extra) warmte.

Elektrische heater met 2 warmtestanden
Deze kachel gebruik je als bijverwarming; bijvoorbeeld op je bureau, naast je bij de bank, in de slaap- of logeerkamer, op zolder, op kantoor of studeerkamer, of in schuur als je aan het klussen bent. Deze kwartskachel heeft 2 standen: 400W of 800W zodat je zelf kunt bepalen hoeveel warmte hij geeft. Wanneer je de kachel aanzet, begint hij direct met het verwarmen van de ruimte waarin je je bevindt.

Veilig en gemakkelijk te verplaatsen
De heater is voorzien van een uitklapbare voet die je kunt vastdraaien, en een kantelbeveiliging. Dit is een schakelaar in het onderste deel van de straalkachel, die de kachel onmiddellijk uitschakelt als het apparaat kantelt of omvalt. De bovenkant van de kachel is voorzien van een handvat waardoor je hem ook kunt verplaatsen wanneer hij nog warm is.

Inhoud pakket:
– Elektrische kachel
– Gebruiksaanwijzing

Specificaties:
– Model: LQ001
– 220-240V ~ 50-60Hz
– Maximaal stroomverbruik: 800W
– 2 warmtestanden: 400 W/800 W
– Kantelbeveiligingsschakelaar
– 2 buizen voor directe warmte
– Handige draaggreep
– Afmetingen: 38x25x9cm
– Lengte snoer: 105cm

nl_NLNederlands