Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners
Explicit Blue pakket (erectiecrème

Explicit Blue pakket (erectiecrème, delay gel en 3 cockringen)

(0 reviews)

Verloopt over

47.95
9.99
Koop nu
-79.00

Wat krijg je?

  • Explicit Blue-erectiecrème (85 ml)
  • Explicit Blue delay-gel (85 ml)
  • 3 cockringen (18, 23 en 26 mm)

Explicit Blue-erectiecrème

De Explicit Blue-erectiecrème voorkomt te vroeg klaarkomen, doordat de gel het vel bij het mannelijke geslachtsdeel verstrakt. Breng een kleine hoeveelheid crème op de intieme zone en masseer vervolgens in.

Explicit Blue delay-gel

Door de lichtverdovende werking van deze gel wordt de intieme zone minder gestimuleerd en dit voorkomt een vroegtijdige zaadlozing. Breng een kleine hoeveelheid delay gel aan en masseer vervolgens in.  

Cockringen

De Explicit Blue Butterfly-cockringset bestaat uit cockringen in verschillende diameters. Hiermee heb je altijd een passend formaat in huis. Daarnaast kun je de verschillende cockringen gebruiken om de druk op het mannelijke geslachtsdeel op te bouwen. De cockringen zijn zeer rekbaar en hierdoor kun je ze eenvoudig bevestigen. Door de druk van de cockring duurt een erectie langer en wordt het orgasme intenser beleefd. Voor mannen met erectieproblemen wordt een rockring aangeraden om een erectie te behouden.

Advies: gebruik bij een cockring glijmiddel op waterbasis.

Voorwaarden & bijzonderheden

  • Levering: Nederland binnen 5 werkdagen en België binnen 6 werkdagen. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een track & trace-code.
  • Retourneren: binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Kosten zijn voor eigen rekening.
  • Verzending: alleen mogelijk binnen Nederland en België. De verzendkosten zijn € 5,99 in Nederland en € 6,99 in België.
  • Garantie: op dit product is de wettelijke garantietermijn van toepassing. 
nl_NLNederlands