Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners
24641

Fiat Professional 24V Accuboormachine – Met Koffer En Accessoires!

(0 reviews)

Verloopt over

99.95
44.95
Koop nu

Iedere handige (of niet zo handige) thuisklusser heeft een boormachine nodig. Hiermee zet jij eigenhandig ieder tafeltje in elkaar en hang jij ieder fotolijstje met trost zelf op.  De Fiat accu boor is van alle gemakken voorzien, zonder dat het te ingewikkeld wordt!
25-delig en klaar voor iedere klusDeze schroevendraaier wordt geleverd met een krachtige 24V Lithium-Ion accu met een onbelast toerental van 1400 RPM. Met een krachtige motor maak je alle klussen in en rondom het huis erg eenvoudig. De accu boor is geschikt voor het kleinere maar ook grotere boorwerk. Daarnaast krijg je ook direct een leuke basis aan opzetstukken die je kunt gebruiken voor bijna iedere situatie. Deze hoef je er dus niet los bij te kopen!
Handgreep met twee verschillende standen en handige schakelaarsDe Fiat boormachine heeft een handgreep en komt met de optie om de snelheid naar 2 niveaus af te stellen en ook de draairichting is uiteraard te verwisselen. Voor de donkere plekken, zoals onder het aanrecht, hebben we ingebouwde LED verlichting aangebracht zodat je nooit in het donker zit!
Met kofferDe boormachine komt ook met een handige reis/opbergkoffer. Hierdoor blijft je set een stuk makkelijker compleet en raak je de bitjes minder snel kwijt. Daarnaast kan dit natuurlijk ook al handige reiskoffer gezien worden, voor wanneer de familieleden weer gebruik willen maken van jouw handige klus kunsten.

nl_NLNederlands