Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners
24641

Fiat Professional Elektrische Schroevendraaier – Inclusief Opbergbox En Accessoires!

(0 reviews)

Verloopt over

99.95
24.95
Koop nu

Onze accuschroevendraaier wordt geleverd met een krachtige motor met een onbelast toerental van 180 RPM. Met een krachtige motor maak je alle klussen in en rondom het huis erg eenvoudig. De schroevendraaier is geschikt voor kleiner boorwerk in hout, helaas niet voor beton of steen. De Accuschroevendraaier uitgerust met 1/4″ metalen kop, die het verwisselen van de accessoires makkelijk maakt.
Handgreep met twee verschillende standen en handige schakelaars:Deze elektrische schroevendraaier heeft een handgreep met dubbele positie die kan worden omgezet van een rechte positie naar een pistoolgreep. Hierdoor is de schroevendraaier ook flexibel voor taken op krappe en moeilijk bereikbare plaatsen. De schroevendraaier heeft 2 schakelaars om eenvoudig en snel om te schakelen van aan en uit, draairichting van de schroevendraaier en het gebruik maken van de ingebouwde LED verlichting.
Ergonomisch en praktisch ontwerp.:Ontworpen om compact en lichtgewicht te zijn, je bedient de elektrische schroevendraaier daarom al met één hand. Gemakkelijk te bedienen en vast te pakken. Helder LED-licht aan de voorkant zorgt voor automatische verlichting voor nauwkeurig werken in een donkere omgeving.In plaats van alleen een LED-lamp aan de voorkant te plaatsen,  zoals de meeste merken doen, we hebben er een toegevoegd aan de onderkant van het handvat om een groter gebied te verlichten terwijl je werkt.
Oplaadbare batterij en eenvoudig opladen:Uitgerust met een ingebouwde oplaadbare lithium-ionbatterij van 1300 mAh, biedt deze draadloze elektrische schroevendraaier een duurzame en langere schroefervaring. Met een meegeleverde USB-kabel kunt u uw schroevendraaier altijd en overal opladen.
22 stuks rijke accessoires en brede toepassingen:De complete 22-delige accessoires voor schroevendraaiers hebben alles wat je nodig hebt voor klussen in en om het huis.

nl_NLNederlands