Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

FlinQ Dierenfontein – Geschikt Voor Honden, Katten En Knaagdieren!

(0 reviews)

Verloopt over

59.95
19.95
Koop nu

Katten en honden hebben de hele dag door behoefte aan water. De drinkfontein van FlinQ voorziet je huisdier van 100 procent schoon en perfect water. Vul het 2.5 liter grote waterreservoir en kies uit een van de drie beschikbare standen. Het filtersysteem reinigt het water automatisch, de pomp houdt het water schoon en vol met zuurstof. 
Heerlijk schoon waterDe drinkfontein heeft een pomp die het water circuleert. Het ingebouwde en vervangbare koolstoffilter filtert het water vervolgens. Daardoor wordt alle viezigheid uit het water weer verwijderd en is het schoon als nooit te voren. Schoon water is vooral voor katten een pré, omdat zij over het algemeen minder makkelijke drinkers zijn. Van deze drinkfontein gaan ze nooit meer kattig doen. De fontein is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en BPA-vrij plastic.
Drie in te stellen standenDe drinkfontein van FlinQ kun je op drie standen instellen. Ieder huisdier heeft zijn eigen voorkeuren. Kies voor de bloemenwaterval, een ideaal stroompje voor katten. Of voor de waterval en fontein, met het bubbelende effect waar honden zo van houden. De standaard fontein brengt het water licht in beweging en is prettig voor honden en katten die even moeten wennen aan de drinkfontein.Alle standen van de drinkfontein zijn zeer stil door extra stille AC pomp. Geen zoemend geluid in je bijkeuken of woonkamer dus. Het stromende water trekt de aandacht van je hond of kat, waardoor ze eerder geneigd zijn dat noodzakelijke slokje water te nemen! Net als mensen hebben ook huisdieren water nodig om gezond te kunnen leven. Dat gun je jouw kat of hond toch ook?
Bestel extra filters voordelig meeHet advies is om de filter van de FlinQ Dierenfontein iedere 3 tot 4 weken te vervangen. Dit is afhankelijk hoeveel huisideren gebruik maken van het drinkfonteintje, de waterhardheid en waterkwaliteit. Om het filter langer te gebruiken, kunt u het filter voorzichtig schoonmaken en spoelen onder elk zwak water wanneer u de fontein zelf schoonmaakt. De filters kunt u extra meebestellen. Deze verschijnen zodra u de drinkfontein in het winkelmandje plaatst.

nl_NLNederlands