Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

FlinQ Muggenvanger Met Lokmiddel – Lokt En Elimineert Muggen En Andere Insecten!

(0 reviews)

Verloopt over

69.95
17.95
Koop nu

De FlinQ Draadloze Muggenvanger 2.0 is voorzien van een sterk lokmiddel, waardoor het apparaat je – nog beter dan zijn voorganger – effectief beschermt tegen alle kleine insecten. Dit stijlvolle product is deze zomer de ideale oplossing tegen muggen in je slaapkamer of rond de tuintafel. Geen gezeur meer met vervelend gezoem rondom je hoofd in de lekkere zomertijd. De anti-muggenlamp trekt alle muggen en andere kleine insecten aan als je ‘s avonds lekker buiten zit. Tegen dit lokmiddel is simpelweg geen enkele mug bestand. Een mooi design apparaat met een nuttige zomerse functie: twee muggen in een klap!
De FlinQ Draadloze Muggenvanger 2.0 is een moderne anti-muggenlamp. Met het 360 graden UV led licht in combinatie met het lokmiddel worden de kleinste beestjes aangetrokken. Je gebruikt de lamp ook prettig in de nacht en voorkom dat je niet gestoord wordt door een vervelend gezoem. De muggenvanger is overal draadloos te gebruiken: in je tent, op de camping, in je huis, op kantoor of in de tuin. Je laadt de muggenlamp in 3 uur helemaal op en hebt er vervolgens de hele avond plezier van.
Gebruik
Het UV led licht zorgt er samen met het lokmiddel voor dat de muggen op de draadloze muggenvanger afkomen. Eenmaal dichtbij worden de muggen naar binnen gezogen en komen ze in het opvangbakje terecht. Daar worden ze gedroogd, waardoor de muggen makkelijk zijn op te ruimen.
Tip: zet het apparaat op een hoogte van ongeveer één meter. Muggen en vliegen begeven zich veelal op een hoogte van ongeveer 90 centimeter.
Tip II: aangeraden wordt om het lokmiddel na 3 tot 4 maanden te vervangen. Extra lokmiddel verkrijgbaar wanneer je deze muggenvanger in je winkelwagen plaatst.

nl_NLNederlands