Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

Flinq Smart Outdoorlamp Orion – Met Verlichting Aan Onder- En Bovenkant!

(0 reviews)

Verloopt over

79.95
29.95
Koop nu

Ben je opzoek naar een buitenlamp die je makkelijk aan de gevel of schutting kunt hangen? Zoek je een wandlamp die je op elke plek kunt ophangen zonder ook maar een kabel te hoeven trekken? Dan kies je voor de FlinQ Smart Outdoor Orion. Deze muurlamp beschikt over een LED lichtbron met maar liefst 16 miljoen kleurtinten. Je kunt de buitenlamp daarnaast instellen op warm wit of wit licht. De lamp is IPX5 waterdicht, dat betekent dat je deze het hele jaar buiten kunt laten hangen.
De lamp heeft tientallen slimme functies
De FlinQ Orion lamp kun je binnen een minuut koppelen aan de gratis FlinQ app op je telefoon. Deze app is verkrijgbaar voor zowel iOS als Android gebruikers. Na het koppelen krijg je toegang tot tientallen smart functies welke je naar eigen wens kunt instellen. Een kleine greep uit deze functies hebben we hieronder op een rij gezet:
Maak je eigen (kleur)scene
Maak je eigen scene(s), kies je kleur, kies de helderheid en laat de lamp knipperen of ademen. De keuze is aan jou.
Kleurkeuze
De kleuren van de wandlamp zijn makkelijk en snel aan te passen via het kleurenwiel in de FlinQ app. Je kiest uit ruim 16 miljoen RGB kleuren en uiteraard alle wittinten 2700 – 6000 kelvin.
Groeperen
Heb je meerdere FlinQ Smart Outdoor lampen? Dan kun je deze toevoegen aan een groep. Zo kun je eenvoudig alle lampen tegelijk bedienen. Vergeet ook niet de bewegingssensoren aan elkaar te verbinden. Meet één lamp beweging? Dan gaan alle andere lampen ook aan.
Spotify
Verbind de lampen met Spotify en laat de kleuren veranderen op het ritme van de muziek. Een feestje in de tuin wordt nog gezelliger met de Orion!
Bluetooth Mesh
De lampen koppel je eenmalig aan de FlinQ app. Vanaf dan kun je de lampen bedienen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is je telefoon of tablet met een Bluetooth functie. In de FlinQ app vind je nog veel meer slimme functies voor de Orion buitenlamp. De FlinQ app download je gratis in de App Store of Google Play Store.
Door dat de lamp gebruikt maakt van Bluetooth is het niet mogelijk deze lamp te bedienen vanaf een andere locatie. De gekoppelde telefoon moet binnen 15 meter verwijderd zijn van de lamp om deze te kunnen bedienen.
In de FlinQ app vind je nog veel meer slimme functies voor de Orion buitenlamp. De FlinQ app download je gratis in de App Store of Google Play Store.

nl_NLNederlands