Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

FlinQ Solar Strings Tiara – Bewegen Mee Met De Wind!

(0 reviews)

Verloopt over

39.95
14.95
Koop nu

Ben je nog op zoek naar een leuke, lichtgevende decoratie voor in je tuin? Dan zijn de gezellige Solar Strings Tiara van FlinQ een fijne oplossing. Deze lampjes op zonne-energie zijn voorzien van zeer flexibele draadjes, waardoor ze meebewegen op de wind. De zwaaiende beweging geeft een zeer energieke sfeer aan je tuin of balkon. Omdat de lampjes op zonne-energie werken heb je er verder ook geen omkijken meer naar. Ideaal!
Deze lampjes zet je door middel van een grondpen stevig in de grond of plantenbak. Deze grondpen is speciaal gefabriceerd om de lampjes op hun plek te houden. Door de flexibele draadjes onder de lampjes zelf, kan het licht wel gewoon bewegen. Het is een ware show in het donker als je deze lampjes in actie ziet.
Door de automatische lichtsensor zullen deze lampjes alleen aan gaan als het daadwerkelijk donker is. Dat betekent dat de energie in de lampjes nuttig wordt gebruikt en je dus langer en duurzaam kunt genieten van het licht.
De Tiara Strings zijn IP44 waterdicht en daardoor bestand tegen regen, hagel en sneeuw. Daardoor zullen ze ook bij slechter weer gewoon hun werk doen. Tijdens mooi weer pakt het zonnepaneel het zonlicht op en zet dit om in energie voor de avonduren. Door de sterke batterij worden de lampen op een zonnige dag binnen 6 tot 8 uur volledig opgeladen. Dan is er genoeg energie verzameld om 10 uur te blijven schijnen.
De vuurvlieglampjes zijn zeer eenvoudig in gebruik omdat er geen kabels of stekkers aan te pas komen. Je plaatst met deze lampjes binnen een handomdraai zeer leuke zonnelampen in je tuin. Deze tuinverlichting zorgt voor een romantische en feestelijke sfeer en is de perfecte buitendecoratie voor terrassen en gazons.

nl_NLNederlands