Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

FlinQ Watch Chrono Fit – Met Smart- En Gezondheidsfuncties!

(0 reviews)

Verloopt over

149.95
39.95
Koop nu

FlinQ gaat je helpen gezonder te leven. De motivator voor een gezondere leefstijl is deze moderne smartwatch met uitgebreide mogelijkheden. Een blik op je pols en je weet precies hoe jouw gezondheid en conditie ervoor staan. Het apparaat houdt onder meer je bloeddruk bij en checkt je ademhaling. Ook registreert de smartwatch jouw totale slaaptijd, inclusief diepe slaap en lichte slaap. Zo weet je ‘s ochtends gelijk of je genoeg nachtrust hebt gehad. Met dit horloge zorg je ervoor dat je meer komt te weten over je fysieke gesteldheid. Verbind hem met de app op je smartphone en je krijgt toegang tot uitgebreide analyses. En, o ja, je kan er natuurlijk ook gewoon de tijd op zien.
Fysieke functiesDe Fit Chrono heeft een veelvoud aan nuttige functies. Op gezondheidsgebied houdt het apparaat onder meer je stappen bij. Het ziet daarbij de afgelegde afstand en meet de verbrande calorieën. Ook meet het horloge de zuurstofwaarde in je bloed. In je slaap houdt de smartwatch bij hoe lang je in een diepe slaap verkeert. Tijdens workouts heb je het trainingspictogram nodig. Dan blijf je op de hoogte van de laatste trainingstijd, je hartslag en de verbrande calorieën. En er is meer. De smartwatch checkt ook je bloeddruk als je dat wilt, evenals je ademhaling.
Het weerDe smartwatch van FlinQ houdt ook het weer voor je in de gaten. De weerpagina toont het huidige weer, geeft informatie over de luchtkwaliteit en de weersvoorspelling van morgen. Om te kunnen functioneren, moet de Fit Chrono verbonden zijn met de Hero Band III app en moet in de smartphone GPS-positionering geopend zijn. Geef de applicatie wel toegang tot jouw locatie. Als je jouw GPS-positionering een tijdje loskoppelt of uitschakelt, wordt de weersinformatie niet bijgewerkt.
Koppelen met smartphoneDe smartwatch koppel je eenvoudig via een applicatie met jouw smartphone. Dat heeft meerdere voordelen. Zo kun je lekkere muziek afspelen tijdens je workout. Die muziek bedien je dan via het horloge. Tegelijkertijd krijg je via de app nog meer inzicht in je fysieke gesteldheid. Lees de uitgebreide analyses uit over je hartslag, je bloeddruk, je ademhaling en meer. Daarnaast is de koppeling met je smartphone ook handig voor notificaties. De Fit Chrono ontvangt inkomende oproepen en ziet of je een Whatsapp-berichtje binnen hebt gehad.
BerichtnotificatieDe Fit Chrono kan inkomende oproepen, sms-berichten en andere notificaties en waarschuwingen ontvangen. De bijbehorende push-projectschakelaar kun je in de app worden geopend. Op die pagina worden standaard de laatste drie berichten opgeslagen. Houd er rekening mee dat deze functie moet zijn verbonden met de Fit Chrono in de APP en dat de instellingen moeten worden voltooid volgens de aanwijzingen.
Verlengstuk van je smartphoneDe smartwatch is een uitstekend verlengstuk van je smartphone. Geniet tijdens je workout van je favoriete nummers door deze via je smartwatch op je smartphone af te spelen. Wel zo makkelijk om dit gewoon vanaf je pols te regelen! Ook de camera is vanaf je horloge te bedienen. Je mist bovendien geen notificatie meer, want die worden rechtstreeks op het HD-scherm van je smartwatch weergegeven.
De smartwatch motiveertHet bijhouden van je slaap, je workouts en andere dagelijkse activiteiten is een belangrijke motivator als je op zoek bent naar meer gezonde gewoontes. Of je al een fanatieke sporter bent en in de gaten wil houden of je nog beter kan, of dat je een aantal kilo kwijt wil raken: de smartwatch staat je graag bij. Het kan je net dat zetje geven om de training goed af te ronden.

nl_NLNederlands