Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners
24641

Fujitsu Desktop Q920 Refurbished – Razendsnelle Intel Core i5 & SSD Opslag!

(0 reviews)

Verloopt over

599.95
249.95
Koop nu

De Fujitsu Esprimo Q920 met een Intel® Core™-processor en Intel® vPro™-technologie levert uitstekende prestaties, energie-efficiëntie en beheerbaarheid in een mini-pc. Hiermee kan je razendsnel werken zonder gestoord te worden door langzame software. Het compacte formaat is een echte blikvanger op uw bureau dankzij de moderne, exclusieve vormgeving. Dit is een volledig uitgeruste pc met een volume van slechts 1,9 liter!
Dé ideale computer
Deze Fujisu is compact van formaat en een laag energie verbruik en produceert weinig geluid. Ideaal dus voor zowel kantoor- als thuisgebruik. Door het zeer compacte formaat kan je de desktop letterlijk overal kwijt. Hij heeft maar liefst 3 usb 3.0-poorten, 2 usb 2.0-poorten, HDMI, Displayport en een CD/DVD Lezer/Brander.
Geschikt voor alle veelgebruikte software
Dankzij alle hoogwaardige hardware kan je de computer goed gebruiken voor alle veelgebruikte software zoals Office. Ook kan je moeiteloos meerdere programma’s tegelijk draaien zonder dat de boel vertraagd. Zelfs het opstarten van de computer gaat binnen luttele seconden door de SSD-schijf.
Green Choice Refurb
Een Green Choice refurbished desktop is net zo goed als een nieuw product. Je kunt er dus nog jarenlang plezier van hebben! Je hoeft geen enkele concessie te doen als het gaat om de kwaliteit en de prestaties. Compleet met de nieuwste software incl. de laatste updates én het is ook nog eens heel erg goed voor het milieu! Daarnaast wordt dit product geleverd in een verantwoorde verpakking. Deze is volledig recyclebaar en door het gebruik van een speciale folie hoeft er bijna geen verpakkingsmateriaal gebruikt te worden. De doos kan direct bij het oud papier en is voorzien van het Resy en FSC keurmerk. Deze desktop is verwerkt, geïnstalleerd en getest met duurzame energie.

nl_NLNederlands