Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

Gymform AB Generator multifunctioneel fitnessapparaat

(0 reviews)

Verloopt over

144.95
69.95
Koop nu

Met de Gymform AB Generator train je de belangrijkste spiergroepen van je lichaam gewoon thuis, wanneer het jou uitkomt. Dit fitnessapparaat combineert twee zeer effectieve oefeningen: crunches en planks voor het verstevigen van de rug, armen en buikspieren. Daarnaast worden de grote spieren in de bovenbenen en billen aangesproken waardoor ze sterker en steviger worden.

De AB Generator wordt geleverd met een compacte trainingscomputer die de herhalingen per minuut, trainingsduur en verbrande calorieën registreert. Daarnaast kan je inspiratie opdoen voor effectieve oefeningen in de meegeleverde trainingsgids. In het voedingsplan staan gezonde en voedzame tips voor alle maaltijden van de dag inclusief tussendoortjes.

De oefeningen met de AB Generator spreken diverse spiergroepen tegelijk aan, waardoor een training van 5 minuten per dag al effect biedt op het gebied van kracht, uithoudingsvermogen en vetverbranding. Het apparaat is eenvoudig in te stellen in 5 verschillende trainingsniveaus waardoor het ook geschikt is voor de beginnende sporter.

Inhoud pakket:
– Gymform AB Generator
– Gebruiksaanwijzing
– Trainingsgids
– Voedingsgids

Specificaties:
Productafmetingen:
104×54,5×89 cm (product gemonteerd)
132×54,5×18 cm (niet geassembleerd product)
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap
Maximaal belastbaar gewicht: 110kg
Gewicht apparaat: 8kg
5 standen: van beginner tot extreem gevorderd.
De digitale meter werkt op 1 AA-batterij (niet meegeleverd)

nl_NLNederlands