Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

Handy Grasp Pro Badkamer Handgreep – Hulp Bij In-, Uit- En Opstappen!

(0 reviews)

Verloopt over

39.95
17.95
Koop nu

De Starlyf Hand Grasp Pro is ontworpen om te ondersteunen bij een natuurlijke beweging, tevens is het erg gemakkelijk voor het in- en uitstappen in de douche.  Verder is het ook nog te gebruiken als hulp in de keuken of andere noodzakelijke plekken.
Gebruiksvriendelijk
De Handy Grasp Pro is een handgreep met directe grip die u zal helpen bij uw verschillende dagelijkse taken. Deze handgreep met verwijderbare zuignappen is robuust en zeer praktisch. Verder is deze handgreep met zuignap is gemakkelijk te verplaatsen en gemakkelijk te vervoeren en kan onder alle omstandigheden worden gebruikt, of het nu onder de douche is, op uw boot of om uw auto schoon te maken. Het helpt precies waar je het nodig hebt.
Geschikt voor gladde oppervlakken
De Handy Grasp Pro wordt op bijna alle gladde oppervlakken geplaatst (glasvezel, porselein, metaal, methacrylaat tegels) en gemaakt van een professionele kwaliteit siliconen die zorgt voor de vereiste hechting zonder de oppervlakken te beschadigen.
Geen boorgaten of gereedschap
Boren beschadigt uw dure tegels. Met Handy Grasp Pro is dat niet nodig, u maakt hem zonder gereedschap vast. De handgreep is net zo gemakkelijk te bevestigen als te verwijderen en u kunt hem gebruiken waar u dat wilt.
Geschikt voor mensen met rugklachten
Heeft u last van rugpijn of artritis?  Handy grasp pro is een handgreep met directe grip die u zal helpen bij uw verschillende dagelijkse taken!
Hoe werkt het?
Plaatst de handgreep op een schoon, glad, hard oppervlak. U klikt de schakelaars naar beneden en hij zuigt zich binnen een seconde vast. Trek de schakelaars weer omhoog en u kunt de handgreep zo op een andere plaats in de juiste positie bevestigen. Met Handy Prasp Pro Handle heeft u altijd een houvast bij de hand, waar u dat wilt!

nl_NLNederlands