Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners
24641

HP EliteBook 820 G3 Refurbished – Met Intel i5,128GB SSD, 8GB DDR3 En Windows 10!

(0 reviews)

Verloopt over

799.95
299.95
Koop nu

De HP Elitebook 820, een zakelijke high-end laptop met krachtige i5 processor! Met deze laptop van de zakelijke elite serie van HP heb je topkwaliteit in huis die bekend staat om de extreme degelijkheid en betrouwbaarheid. Behalve de kwaliteit ervaar je met deze laptop snelheid! Snel opstarten en werken dankzij de 128GB SSD en zeer goede prestaties door de snelle, 6e generatie Intel Core i5 processor met 8GB DDR3 geheugen. Deze hardware verzekert je van een laptop die goede prestaties levert en tevens weinig energie verbruikt.
Microsoft Authorized Refurbished
Dit betreft een Grade-A (de hoogste kwaliteit) refurbished HP EliteBook die streng gereviseerd is en geautoriseerd door Microsoft met hoge kwaliteitseisen. Optisch en technisch is alles compleet nagelopen op alle belangrijke punten. Ze worden professioneel gereinigd en kwetsbare onderdelen worden vervangen door nieuwe. Er zijn hooguit minimale sporen van gebruik. Daarnaast ontvang je gewoon 12 maanden volledige garantie op de laptop en accu.
Intel Core i5 processor
Deze 6e generatie Intel Core i5 processor levert zeer goede prestaties en is daardoor uitermate geschikt voor zowel zakelijk, privé en school gebruik.
128GB SSD Upgrade
Deze laptop is voorzien van een 128GB SSD Hardeschijf, dit is een nieuw type hardeschijf die werkt zonder bewegende delen. Dit brengt voor de gebruiker de volgende voordelen met zich mee:
De SSD is pakweg 5 keer sneller dan een normale Hardeschijf
Veel minder crashgevoelig omdat er geen bewegende delen aanwezig zijn
Verbruikt significant minder energie!
Door deze upgrade voelt de laptop zeer snel aan, zeker in combinatie met de i5 processor en 8GB ram geheugen! De laptop beschikt over maar liefst 8GB geheugen waardoor u met gemak de nieuwste software kan draaien.

nl_NLNederlands