Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners
24641

HP EliteBook 8460p Refurbished – Met Intel i5, 128GB SSD En De Nieuwste Windows 10!

(0 reviews)

Verloopt over

599.95
299.95
Koop nu

Mooie compacte robuuste HP laptop met een stevige en stabiele metalen behuizing van aluminium en magnesium. Ideaal voor studie, privé en zakelijk gebruik. Dankzij de mooie tussenmaat 14 inch qua beeldscherm. Door de magnesium DuraFinish is de HP EliteBook 8460p krasbestendig en vooral duurzaam. Deze laptop is uitgerust met een snelle Intel Core i5-processor waarmee je met gemak alle dagelijkse en Office programma’s kan gebruiken.
Van alle gemakken voorzien
De HP EliteBook 8460p LG741ET is met zijn 14 inch een compacte laptop die je gemakkelijk meeneemt. Door het anti-glare-beeldscherm heb je geen last van reflectie. De HP EliteBook 8460p is voorzien van veel aansluitingen zoals bijvoorbeeld een eSata-, FireWire- en DisplayPort. Aan de beveiliging is ook gedacht in de vorm van een morsbestendig toetsenbord en een TPM beveiligingschip. Dit model is voorzien van een zeer snelle 128GB SSD harde schijf en de nieuwste Windows 10 updates, helemaal klaar voor al uw kantoor en/of schooltaken.
128GB SSD
Een SSD is veel sneller dan een “normale” harde schijf. Ten opzichte van een conventionele schijf heeft een SSD geen draaiende onderdelen en is daardoor veel sneller in bijvoorbeeld het opstarten van de laptop en programma’s. Daarnaast verbruikt het ook veel minder stroom. Dus betere prestaties en minder energieverbruik.
Grade A Refurbished
Deze HP-laptops zijn Grade A refurbished (topkwaliteit). Dat betekent dat ze optisch en technisch in excellente conditie zijn. Mogelijk zijn er lichte gebruikerssporen aanwezig. De laptops worden geleverd met 12 maanden garantie.

nl_NLNederlands