Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners
24641

HP ProBook 6560b Grade-A Refurbished – Met Intel Core i5, 4GB RAM & Windows 10!

(0 reviews)
499.95
199.95

Wordt het tijd voor een nieuwe laptop? Dan is de HP ProBook 6560b een uitstekende keuze! Door de combinatie van de krachtige Intel Core i5 processor en 4GB RAM werkt deze laptop niet alleen supersnel, maar start hij ook razendsnel op. Deze laptop is compleet met ingebouwde Wifi, Bluetooth, SD Cardreader en een webcam. Daarnaast staat hij bekend om het zeer compacte 15.6 inch beeldscherm en de stevige behuizing.
Intel Core i5 processor
Deze Intel Core i5 processor levert extreme prestaties geschikt zwaardere werk. Ook heeft de processor een geïntegreerde grafische chip voor nog betere grafische prestaties. Dankzij de slimme techniek in deze processor is deze niet alleen snel, maar ook heel energiezuinig. De HP ProBook is ideaal voor alle toepassingen die je thuis en op werk dagelijks nodig hebt.
Grade A Refurbished
Deze HP-laptops zijn Grade A refurbished (topkwaliteit). Dat betekent dat ze optisch en technisch in excellente conditie zijn. Mogelijk zijn er lichte gebruikerssporen aanwezig. De laptops worden geleverd met 12 maanden garantie (3 maanden garantie op de batterij).

nl_NLNederlands