Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners
24641

JAARPACK 365x Vaatwastabs – Voordelig Schone Vaat!

(0 reviews)

Verloopt over

49.95
19.95
Koop nu

Met dit pakket van 365 vaatwastabletten heb je in principe genoeg voor anderhalf tot twee jaar schone vaat. Bedenk dan even dat een gemiddeld pakket met 30 vaatwastabletten al rond de tien tot 15 euro zit. Afhankelijk van het merk. Hoe kan dit zo goedkoop, zijn ze soms niet goed?
Topkwaliteit
Nee, ze wassen gewoon net zo goed schoon als ieder ander merk. De tabletten worden in een moderne Europese vaatwastablettenfabriek geproduceerd, daar waar ze ook A-merk vaatwastabletten maken. De doos is dus gewoon merkloos.
Extra voordelig
De ingrediënten van vaatwastabletten zijn echt geen rocketscience. Het enige verschil is dat deze tabletten in een saaie doos zitten. Deze tabletten vallen je niet lastig met ontzettend zuigende tv-reclames. Deze prijs is simpelweg wat je overhoudt als je alle merkbeleving, branding, marketing en category management van een product stript.
Wat krijg je?
Voordeel! Ze zijn niet voorzien van zelfoplossend cellofaanpapier, je moet het papiertje er echt zelf even afhalen. In elk tablet zit naast wasmiddel ook een glansspoel, zout en een middel tegen glascorrosie. Deze tabletten werken ook op lagere temperaturen. De tabletten zijn afgemeten op gewicht. Dus kleine fluctuaties in hoeveelheid zijn mogelijk.

nl_NLNederlands