Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

Luxe Hangstoel – Maak Een Comfortabele Hangplek In de tuin!

(0 reviews)

Verloopt over

89.95
24.95
Koop nu

Hangstoelen worden steeds populairder En wat is er meer ontspannend dan zittend op een gezellige hangende stoel terwijl u geniet van de natuur of uitrustend naar de zonsondergang kijkt? Deze hang stoel is perfect voor uw ontspannen momenten: de structuur is gemaakt van hout en touw, terwijl het zitgedeelte is gemaakt van katoen schuim.
Voor zowel binnen als buitenHij kan zowel binnen als buiten worden opgehangen: de hangstoel is draagbaar en zeer eenvoudig te installeren, zodat hij in elk deel van uw huis kan worden opgehangen.  Het is natuurlijk perfect voor uw tuin, uw terras of op vakantie! Een hangstoel is niet seizoensgebonden, in de winter plaats je hem binnen op zolder, in de serre enz. Gebruik de hangstoel het hele jaar door!
Crème en grijsOnze hangstoelen geven altijd een romantische en charmante sfeer aan uw huis, waar u ze ook gaat plaatsen, dankzij hun macramé-decoraties en hun ontwerp. De hangstoelen zijn verkrijgbaar in crème en grijs: deze klassieke kleuren passen perfect bij elk soort interieur design.

nl_NLNederlands