Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

Luxe XXL Zweefparasol 3 Meter Antraciet – Met One Click Opzetsysteem!

(0 reviews)

Verloopt over

299.95
79.95
Koop nu

Waarschijnlijk kun je net als de rest van ons geen genoeg krijgen van zonnig en warm weer. Maar als de zon dan hoog aan de hemel staat.. dan kan het net allemaal iets té warm worden. Een fijne schaduwplek in je tuin (of op je balkon) is dan geen overbodige luxe. Laat die zon maar stralen, met deze hangparasol zit jij er het hele buitenseizoen heerlijk bij.
One Click opzetsysteem
Deze luxe parasol is uitgerust met een handig One Click systeem. Door simpelweg de hendel aan de paal naar beneden te trekken zet de parasol zich in enkele seconden op. Licht in gebruik en vooral super makkelijk. Inklappen is net zo eenvoudig: duw de hendel weer omhoog en de parasol klapt meten in. Het is bijna magisch!
Optimaal genieten van het buitenseizoen
Deze hangparasol heeft een doorsnede van maar liefst 3 meter. Omdat het mat-zwarte stalen frame helemaal aan de zijkant van het doek zit, staat deze nooit in de weg. Je kunt gerust stoelen of een tafel in de schaduw schuiven zonder dat er iets in de weg zit. Het doek en frame zijn gemaakt weerbestendige, waterafstotende materialen dus deze blijven lang mooi. Zelfs tijdens een zomers regenbuitje zit je er nog prima bij.

nl_NLNederlands