Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners
24641

MacBook Pro 13" Remanufactured – Met 2,9 GHz TurboBoost Intel Core i5 En 128GB SSD!

(0 reviews)

Verloopt over

1199.95
599.95
Koop nu

Vooruitstrevend in techniek en prachtig in design: wie wil er nu geen Apple Macbook? Een laptop is tegenwoordig onmisbaar, en wanneer je er toch eentje moet hebben kun je maar beter voor het beste van het beste gaan.
Prachtig design, perfect voor onderweg
De Macbook heeft een mooi 13 inch beeldscherm. Ideaal voor de mobiele laptopgebruiker! Het scherm is namelijk precies groot genoeg om alle werkzaamheden makkelijk uit te kunnen voeren én zorgt er ook nog eens voor dat deze Macbook handzaam is. Uiteraard heeft deze Macbook een unibody design. De behuizing van de Macbook is gemaakt uit aluminium. Hierdoor is deze Macbook niet alleen een plaatje om te zien, maar is deze ook nog eens zeer stevig. Op het dikste punt meet deze Macbook  slechts 2,4 centimeter en het gewicht ligt rond de 2000 gram. Perfect om mee te nemen dus!
De meest complete en gebruiksvriendelijke laptop
Deze Macbook is voorzien van een verlicht toetsenbord. Zo mis je nooit meer een toets in het donker. Op de Macbook is macOS geïnstalleerd dat wordt geprezen om het gebruiksgemak en de gemakkelijke en leuke functies.
128GB SSD Upgrade
Deze laptop is voorzien van een 128GB SSD Hardeschijf, dit is een nieuw type hardeschijf die werkt zonder bewegende delen. Dit brengt voor de gebruiker de volgende voordelen met zich mee:
– De SSD is pakweg 5 keer sneller dan een normale Hardeschijf
– Veel minder crashgevoelig omdat er geen bewegende delen aanwezig zijn
– Verbruikt significant minder energie!
Door deze upgrade voelt de laptop zeer snel aan, zeker in combinatie met de i5 processor en 4GB ram geheugen!

nl_NLNederlands