Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

Mario Russo Trainingspak Achilles – Verkrijgbaar In 5 Kleuren!

(0 reviews)

Verloopt over

119.95
49.95
Koop nu

Voor wie nog op zoek is naar een comfortabel huispak, om lekker in te chillen of te sporten, komt Mario Russo nu met de ideale oplossing. Het Mario Russo Trainingspak Achilles is een combinatie tussen een heerlijke stof en een fijne, stijlvolle schnitt. Dit traningspak kun je aan als je lekker in huizen wil relaxen, als je naar de sportschool gaat of gaat hardlopen, maar ook als je de deur uitgaat voor een boodschap misstaat dit sportieve pak niet.
Bespaar op je stookkosten!Koud in huis? Tegenwoordig zijn de stookkosten ontzettend hoog, ga daarom voor dit heerlijk warme trainingspak van Mario Russo, zo zit je er lekker warm bij!
Voor alle activiteiten geschik!Of je nu wilt sporten, wandelen, naar werk/school gaat. Dit trainingspak van Mario Russo is overal voorbeschikt. Toch lekker op de bank hangen? Deze warme trainingspak is hier perfect voor!
Handige zakkenAan de voorzijde van de trui zitten zakken in de vorm van een buidel. Daar kun je je handen heerlijk warm in laten rusten. Daarnaast heb je een zak met rits aan de voorkant voor bijvoorbeeld je waardevolle spullen tijdens het hardlopen. Ook de broek is voorzien van zakken met ritsen – erg handig als je dingen mee wil nemen. Met de hoodie, die standaard aan de trui vast zit, kun je ook je hoofd warm houden tijdens de koudere maanden. In alles is dit trainingspak erop gericht om jou lekker te laten relaxen.
Comfortabele StofBelangrijkste voorwaarde van een trainingspak is de comfortabele stof. Die moet zo lekker aanvoelen dat je eigenlijk niet eens doorhebt dat je kleren aan hebt. De Mario Russo Anselm jogging outfit bestaat voor 65% procent uit polyester en 35% katoen. Die combinatie maakt de stof zeer fijn in gebruik.

nl_NLNederlands