Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

Mario Russo Trainingspak-Navy-XXL

(0 reviews)

Verloopt over

119.95
49.95
Koop nu

Voor wie nog op zoek is naar een comfortabel huispak, om lekker in te chillen of te sporten, komt Mario Russo nu met de ideale oplossing. Het Mario Russo Trainingspak Anselm is een combinatie tussen een heerlijke stof en een fijne, stijlvolle schnitt. Dit joggingspak kun je aan als je lekker in huizen wil relaxen, als je naar de sportschool gaat of gaat hardlopen, maar ook als je de deur uitgaat voor een boodschap misstaat dit sportieve pak niet.
Aan de voorzijde van de trui zitten zakken in de vorm van een buidel. Daar kun je je handen heerlijk warm in laten rusten. Ook de broek is voorzien van zakken. Met de hoodie, die standaard aan de trui vastzit, kun je ook je hoofd warm houden tijdens de koudere maanden. In alles is dit trainingspak erop gericht om jou lekker te laten relaxen.
Belangrijkste voorwaarde van een trainingspak is de comfortabele stof. Die moet zo lekker aanvoelen dat je eigenlijk niet eens doorhebt dat je kleren aan hebt. De Mario Russo Anselm joggingsoutfit bestaat voor 65% procent uit polyester en 35% katoen. Die combinatie maakt de stof zeer fijn in gebruik.
Het trainingspak met hoodie is verkrijgbaar in de volgende kleuren: zwart, navy, antraciet, legergroen en burgundy.

nl_NLNederlands