Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners
24641

Microsoft Surface Pro 4 Refurbished – Inclusief Stylus Pen t.w.v. €79!

(0 reviews)

Verloopt over

999.95
549.95
Koop nu

Met de Microsoft Surface Pro 4 tablet kunt u alles wat u ook met uw laptop doet. Deze zilvergrijze tablet heeft een Intel Core i5 processor en werkt op een volledig Windows 10 besturingssysteem. Hierdoor bent u verzekerd van een sublieme presentaties en de vertrouwde Windows kwaliteit. Je kunt alle programma’s draaien die je ook bent gewend van een PC of laptop. Ideaal als je bijvoorbeeld Word, Excel en andere programma’s wilt gebruiken. Daarnaast kan je de Surface als een tablet gebruiken, maar dan wel een hele krachtige en veelzijdige!
Topkwaliteit scherm en handige Stylus pen
Het 12.3 inch LCD scherm met IPS technologie geeft uw haarscherp beeld en de verticale ruimte geeft meer overzicht bij het gebruik van de office-software. De tablet heeft een heeft een kenmerkende kickstand die u in verschillende standen kan neerzetten. U krijgt bij de tablet een high quality surface-certified Stylus pen met 2 knoppen (t.w.v. €79,-) voor een nog betere bediening van het apparaat. Al met al is dit de tablet die uw laptop kan vervangen!
Intel Core i5 processor en 128GB SSD
Deze Intel Core i5 processor levert extreme prestaties geschikt voor het echte zware werk. Ook heeft deze processor een geïntegreerde grafische chip voor nog betere grafische prestaties. Dankzij de slimme techniek in deze processor is deze processor niet alleen heel snel, maar ook heel energiezuinig. De processor in combinatie met het de supersnelle SSD opslag zorgt ervoor dat de Surface snel opstart, programma’s snel opstart en heerlijk soepel werkt.
Refurbished
Deze Microsoft Surface Pro 4 is topkwaliteit refurbished. Dat betekent dat deze refurbished laptop optisch en technisch in perfecte conditie is. Met de grootste zorg gecontroleerd en voorzien van de laatste stuurprogramma’s en updates. Mogelijk zijn er minimale gebruikerssporen aanwezig. De Surface wordt compleet geleverd met 12 maanden garantie.

nl_NLNederlands