Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners
24641

Mobiele Airconditioner 9.000 BTU – Koelen, Ontvochtigen, Ventileren En Een Smartmodus!

(0 reviews)
649.95
249.95

De eerste lange dagen, zwoele nachten en de eerste dagen met heel veel warmte in huis, we kunnen niet wachten! We weten allemaal wat er vorig jaar is gebeurd. De bouwmarkten, supermarkten en heel het internet was leeg. Nergens waren nog airco’s nog te koop. De zomers worden warmer en de hitte neemt dus toe! Wij zijn er vroeg bij en willen jullie ook laten genieten van een coole ruimte tijdens een bloedhete zomer. Voorkom misgrijpen en wees er snel bij want OP=OP.
Een echte alleskunner met veel functies!Het apparaat is een echte alleskunner als het aankomt op het verkoelen van je ruimtes. Deze airco heeft maar liefst 4 functies, het heeft niet alleen een koel- en ventileerfunctie, maar hij kan de lucht ook ontvochtigen (drogen). Dit maakt het een zeer nuttig hulpmiddel voor elk seizoen van het jaar. In de smart-modus worden de koel- en ventileermodus automatisch geregeld, afhankelijk van de kamertemperatuur. Voor het gemak van de gebruiker heeft de airco een afstandsbediening, een kinderslot en een timer die het mogelijk maken om automatisch te worden ingeschakeld op bepaalde tijdstippen. Zo zorg je er bijvoorbeeld voor dat je huis bij thuiskomst direct lekker koel is.
Laat de warmte maar komenDeze mobiele aircondtioner is gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen in iedere ruimte in het huis. Je kunt de airco gebruiken in de woonkamer, slaapkamer, op kantoor en in vele andere ruimtes. Door zijn hoge vermogen van 9.000 BTU kan het apparaat gemakkelijk grote ruimtes koelen en ontvochtigen. Plug hem in het stopcontact en ta-da, in een mum van tijd zuiver je de lucht en koel je de ruimte, zodat er een aangenaam leefklimaat ontstaat. Droge en koele lucht laat je lichaam gemakkelijker afkoelen en bevorderen je nachtrust aanzienlijk. Laat de warmte maar komen!

nl_NLNederlands