Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

Mobiele Aircooler – Met Timer en Afstandsbediening!

(0 reviews)

Verloopt over

149.95
44.95
Koop nu

Ben je op zoek naar verkoeling tijdens warme dagen? Deze Commodoor multifunctionele aircooler is een uiterst efficiënte, toegankelijke luchtkoeler. Heerlijk voor thuis of werk op warme dagen. De luchtkoeler geeft een heerlijke koele bries en werkt tevens als luchtbevochtiger.
Uiterst koele luchtHet product wordt inclusief 2 koelelementen geleverd. Deze kun je invriezen en in het waterreservoir leggen, zodat de lucht nog koeler wordt. Je hebt slechts 1 cartridge nodig voor gebruik, zodat je altijd een gekoelde reserve achter de hand heeft. Het apparaat geeft hierdoor urenlang een uiterst koele bries.
3 Standen, afstandsbediening, timer en zwenkfunctieHet apparaat heeft 3 ventilatiestanden en is uitgerust met een afstandsbediening en timer. Tevens is het apparaat voorzien van een handig bedieningsscherm en een horizontale oscillatiefunctie van 70° zodat je de gekoelde lucht een gewenste richting op kunt laten blazen. Daarbij heeft de air cooler een handige draaggreep en 4 wielen zodat verplaatsen geen enkel probleem hoeft te zijn.
Verschil airco, luchtkoeler en ventilatorEen air cooler zit qua koeling tussen een airconditioner en een ventilator in. Waar je bij een airconditioner de temperatuur instelt, koelt een air cooler de lucht een paar graden ten opzichte van de oorspronkelijke temperatuur. Doordat een air cooler de lucht ook bevochtigt geeft deze gevoelsmatig nog wat meer verkoeling. Bovendien heb je voor een air cooler geen afvoerslang nodig, zoals bij een airco wel vereist is. Dit zorgt ervoor dat je de air cooler op veel meer plaatsen kan gebruiken en ook makkelijker verplaatst. Qua kosten is een luchtkoeler voordeliger dan een airco. De aanschafprijs ligt veelal lager en ook het stroomverbruik is minder. Een ventilator verspreidt ten slotte alleen lucht, zonder de bevochtigings- en koelfunctie die een luchtkoeler je wel biedt.

nl_NLNederlands