Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners
24641

Nikkei Ringlamp Met Statief Smartphone – NERGENS GOEDKOPER!

(0 reviews)

Verloopt over

79.95
19.95
Koop nu

Laat al je foto’s en video’s er perfect uitzien op TikTok en Instagram met de Nikkei RLIGHTX10 Ringlamp! Deze ringlight zorgt ervoor dat je op ieder moment het beste licht hebt voor alle foto’s die je wil maken. Dure apparatuur en professionele hulp worden volledig onnodig; Door de ringlight maak je gemakkelijk zelf professionele en opvallende foto’s en video’s, gewoon met je eigen smartphone. Kies voor een van de natuurlijke verlichtingen voor je selfies, of ga voor een creatief beeld met de verschillende kleuren en special effects die de ringlight kan geven. Jouw Instagram feed heeft er nooit beter uit gezien!
Opvallende content voor al je Social MediaOf je nou grappige TikTok-video’s, mooie Instagramfoto’s of leuke selfies voor Snapchat wilt maken, deze ringlamp creëert voor jou de perfecte situatie voor het maken van deze content. De ring light zorgt te allen tijde voor het beste licht én de beste angle voor iedere foto. Een fotocamera is niet meer nodig, met iedere smartphone maak je nu gemakkelijk creatieve en professionele foto’s.
Altijd de perfecte belichtingHet belangrijkste onderdeel van iedere goede foto is het licht! Wanneer de belichting van de foto perfect is, is het bijna onmogelijk om géén goede foto te maken. Of je nu binnen of buiten bent, en het donker of licht en dag of nacht is, deze ringlamp zorgt ervoor dat je in iedere situatie het juiste licht hebt. De ringlamp beschikt over drie verschillende natuurlijke lichten en twaalf dimstanden, waardoor je deze volledig naar wens in kunt stellen voor de mooiste selfies en video’s. Zo creëer je bijvoorbeeld gemakkelijk goed belichte vlogs en TikToks, of maak je de beste foto van jezelf met een “Golden Hour”-effect op ieder moment van de dag.
Speel met kleuren voor de creatiefste foto’sEen enkele leuke kleur, twee kleuren bij elkaar of een hele disco- of knipperverlichting, alles is mogelijk met deze ringlamp. Met de maar liefst 9 verschillende kleuren en vele speciale effecten maak je creatieve en kleurrijke foto’s en video’s die jouw feed een vrolijke of artistieke twist geven. Switch gemakkelijk tussen de verschillende kleuren en speciale effecten met de afstandsbediening aan de ring light.
Verstelbare tripodBij de Nikkei RLIGHTX10 worden twee tripods geleverd die verstelbaar zijn in hoogte. Op deze tripods zijn zowel je smartphone als de ringlight te bevestigen, welke je beide ook nog 360° horizontaal en 180° verticaal kunt draaien. Zo maak je eenvoudig de perfecte foto’s en video’s vanuit de hoek die jij mooi vindt, of je nu alleen of met vrienden bent, en of je nu ligt, zit of staat. De kleine tripod die bij de lamp geleverd wordt is verstelbaar van 8 tot 19 cm en perfect om op een tafel of andere hogere ondergrond te zetten. De grote tripod is volledig verstelbaar tot wel 200 cm en daarom ideaal voor iedere andere ondergrond.
Foto’s op een afstand met BluetoothNooit meer gedoe met een timer; met de speciale Bluetooth functie van deze ring light maak je snel en gemakkelijk veel foto’s op een afstandje. Hiervoor gebruik je de kleine Bluetooth afstandsbediening die bij de ringlamp geleverd is. Open vervolgens de camera-app of Instagram, TikTok of Snapchat op je smartphone en klik om een foto te nemen of een video te starten. Deze functie is natuurlijk ideaal voor het maken van foto’s van jezelf van veraf, groepsfoto’s met je vrienden en familie of foto’s en video’s van jou in een mooie omgeving, zonder steeds terug te hoeven lopen om op de knop te klikken. Bovendien geeft het je foto’s en video’s een echte professionele look doordat het lijkt alsof ze door iemand anders gemaakt zijn.
Neem de ringlamp overal mee naartoeDoor de USB kabel van de ringlamp kun je deze aansluiten aan een stopcontact, laptop of zelfs een powerbank. Hierdoor kun je deze op ieder moment gebruiken voor het maken van een goede foto. Bovendien is de ringlamp volledig te demonteren en daarom erg compact en geschikt om mee te nemen op reis of in je rugzak voor een dagje weg of een fotoshoot op een speciale locatie.

nl_NLNederlands