Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners
24641

Opvouwbare Boodschappentrolley – Licht Spullen En Boodschappenverplaatsen!

(0 reviews)

Verloopt over

29.95
12.95
Koop nu

Geen gesjouw meer met boodschappen of andere spullen! Deze handige boodschappentrolley van Kinzo heeft 2 wieltjes, waardoor jij je boodschappen gewoon met je mee rolt. De boodschappenkrat heeft een inhoud van 30 liter en kan tot 25 kilo voor je tillen. Hij helpt je met je dagelijkse boodschappen en is je net zo goed van dienst op vakantie of bij een klusje rondom huis. Maar wat dacht je van je spullen op een beurs, schoonmaakspullen of gereedschap? Kortom, deze rolkrat is multi-inzetbaar!
Opvouwbaar
Ben je klaar? Dan klap je de opvouwbare krat in en neemt de trolley nog amper plaats in. Zo neem je hem bijvoorbeeld ook gemakkelijk met je mee in de auto. De krat en trolley zijn gemaakt van duurzaam kunststof en aluminium. De trolley heeft 2 harde wielen van rubber met een doorsnee van 7,5 centimeter.
Ook makkelijk op vakantie en tijdens het kamperen
Dat de Kinzo boodschappentrolley perfect is voor het vervoeren van boodschappen en andere dingen in en om het huis weten we inmiddels. Maar je kunt de boodschappentas ook ergens anders voor gebruiken, namelijk op vakantie of tijdens het camperen. Je rolt alle benodigdheden gemakkelijk van je auto naar het vakantiehuisje of de parkeerplaats. Geen gesjouw meer met zware tassen.

nl_NLNederlands