Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners
24641

Orange Gym Opvouwbare Loopband – Gemakkelijk Op Te Bergen!

(0 reviews)

Verloopt over

299.95
149.95
Koop nu

Thuis op een gemakkelijke manier aan je conditie werken? Dan is de Orange Gym Opvouwbare loopband het fitnessapparaat dat je zoekt. Omdat het apparaat geen elektrische motor heeft kun je het overal in je eigen huis gebruiken om te wandelen, joggen en hardlopen. Ben je klaar met trainen, dan klap je de loopband gemakkelijk in, rijdt je hem met de handige wieltjes op de juiste plek en kun je hem verticaal opbergen.
Magnetische weerstand en 3 hellingniveausOf je nu een beginnende of ervaren hardloper bent, of wanneer je graag op een rustig tempo wandelt, deze loopband is geschikt voor iedereen! Het apparaat heeft geen motor maar werkt op magnetische weerstand. Je bepaald dus zelf hoe hard of zacht je wil lopen. Hoe harder je rent, des te sneller de loopband beweegt. Wil je jezelf tijdens de training extra uitdagen? Met de 3 verschillende hellingniveaus kun je jouw beenspieren extra uitdagen.
Digitale trainingscomputerTijdens de training worden jouw hartslag, trainingstijd, snelheid, snelheid per km, totaal gelopen afstand en verbrande calorieën gemeten en weergegeven op de digitale trainingscomputer. Voor het meten van de hartslag houdt je jouw handen ten minste 3 seconden op het frame van de loopband. Zo kun je jouw trainingsdoelen gemakkelijk monitoren.

nl_NLNederlands