Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners
Plopsaland De Panne entreeticket

Plopsaland De Panne entreeticket

(0 reviews)

Verloopt over

48.50
31.53
Koop nu
-35.00

Wat krijg je?

 • Entreeticket voor Plopsaland De Panne in België voor personen groter dan 1 meter
 • Kinderen onder de 85 cm hebben gratis toegang (gemeten met schoenen aan)

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Geldigheid: t/m 15 juli 2024. 
 • E-ticket: na betalen kun je je e-ticket downloaden in je ActievandeDag-account.
 • Reserveren: is niet nodig. Bekijk voor je bezoek de openingsdagen en -tijden op de website van Plopsaland De Panne. 
 • Toegang: neem je e-ticket digitaal of geprint mee op de dag van je bezoek. Dat is je toegangsbewijs. 
 • Kindertickets: tickets voor kinderen van 85 cm tot 1 meter kunnen gekocht worden aan de kassa’s van Plopsaland of via de website. Kinderen onder de 85 cm hebben gratis toegang.
 • Kluisjes: zijn tegen betaling beschikbaar. 
 • Huisdieren: zijn om hygiënische en veiligheidsredenen helaas niet welkom. M.u.v. blindengeleidehonden.
 • Rolstoelgebruikers: het park is rolstoeltoegankelijk. Je kunt je eigen rolstoel gebruiken of er 1 online reserveren op de website van Plopsaland De Panne. 
 • Bolderkarren: bolderkarren zijn te huur bij de Plopsa Winkel aan de ingang van het park.
 • Parkeren: is betaald. Je kunt een parkeerkaart kopen aan de kassa’s bij de ingang van het park of bij de parkeerautomaat in het park naast de ingang.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na je bezoek is annuleren niet meer mogelijk.

Plopsaland De Panne

Ontdek Plopsaland De Panne en gil de longen uit je lijf op Europe’s Best New Coaster: The Ride to Happiness by Tomorrowland. In deze unieke achtbaan ga je maar liefst 5 keer over de kop terwijl je karretje ook nog eens volledig ronddraait. Ontdek dit en meer dan 50 andere binnen- en buitenattracties in het populairste pretpark van België.

Voor kleine avonturiers en grote waaghalzen

In het overdekte Mayaland kunnen de allerkleinsten bij slecht weer terecht voor eindeloos veel Plopsa-plezier. Bovendien leren ze de verkeersregels kennen in het Verkeerspark onder streng toezicht van De Buurtpolitie. Ontdek de wereld van Tik Tak vanuit 1 van de kleurrijke bootjes in de gloednieuwe waterattractie of ontdek het magische Bos van Plop tijdens een heerlijk boottochtje. Mag het allemaal wat avontuurlijker? Kom samen met Mega Mindy het kwaad bestrijden en vang boeven op De Vliegende Fietsen.

Een tikkie spannender

Toe aan wat meer spanning? Betreed op eigen risico het mysterieuze Huis Anubis en verdwaal in de geheime gangen om vervolgens met een snelheid van 90 km/u een hoogte te bereiken van meer dan 30 meter. Achteraf neemt Halvar je graag mee op De Grote Golf, die je van links naar rechts langs scherpe rotsen sleept. Duik terug de geschiedenis in en ontdek een prehistorisch landschap vol dino’s tijdens een rit op de DinoSplash.

Nog meer kriebels voelen?

Maak je klaar voor een razendsnel avontuur in Heidi The Ride, de alombekende houten achtbaan in Plopsaland De Panne. In de #LikeMe Coaster ga je op een muzikaal avontuur samen met Caro, Camille, Vince en Yemi van #LikeMe! Bereid je voor op een spannende achtbaanrit op de tonen van de bekendste #LikeMe-hits. Wil jij het park vanop afstand bekijken? Waag je aan een duizelingwekkende vlucht op 70 meter hoogte in de Nachtwacht-Flyer.

Studio 100-helden ontmoeten

Naast de vele attracties ontmoet je in Plopsaland De Panne ook al jouw favoriete Studio 100-helden zoals Samson & Marie, K3, Bumba & Maya De Bij. Zij verwelkomen je met alle plezier tijdens onvergetelijke meet & greets, spetterende optredens en betoverende events.

nl_NLNederlands