Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners
Prullenbak afval scheiden met sensor en UV-licht

Prullenbak afval scheiden met sensor en UV-licht

(0 reviews)

Verloopt over

279.00
109.00
Koop nu
-61.00

Wat krijg je?

 • FlinQ Pure Sensor prullenbak om afval te scheiden
 • Keuze uit: zilver, zwart of wit

Voordelen

✓ 3 verschillende bakken voor afvalscheiding
✓ Hygiënisch openen danzij de zeer gevoelige sensor
✓ Deksel met UV-licht voor zuiverende werking d.m.v. fotokatalyse
✓ Geuren en bacteriën worden vernietigd

Specificaties

 • Totale inhoud: 60 liter
 • Inhoud grote bak: 36 liter
 • Inhoud 2 kleine bakken: 12 liter per stuk
 • Afmetingen: 40 x 27 x 78,7 cm
 • Gewicht: 6,9 kg
 • Materialen: roestvrij staal en kunststof

Goed om te weten

 • Levering: binnen 5 – 7 werkdagen. Levering alleen mogelijk in Nederland en België. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een track & trace-code.
 • Retourneren: binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Kosten zijn voor eigen rekening.
 • Verzending: alleen mogelijk binnen Nederland, Duitsland en België. De verzendkosten zijn € 5,99 in Nederland en € 6,99 in Duitsland en België.
 • Garantie: op dit product is de wettelijke garantietermijn van toepassing.

Prullenbak om afval te scheiden 

Een prullenbak met deksel is al een handige uitvinding op zich. Daarmee wordt de geur van het afval dat we verzamelen verborgen gehouden. Maar wat nou als we de geur en de bacteriën die een prullenbak met zich meedraagt ook kunnen verwijderen? Met de FlinQ Sensor Prullenbak Pure krijg je dat voor elkaar. De deksel van deze prullenbak is namelijk voorzien van een UV-licht dat er middels fotokatalyse voor zorgt dat geuren en bacteriën vanuit de prullenbak worden vernietigd. Een prullenbak met een schoonmaakfunctie dus, veel zuiverder wordt het niet in huis. 

Sensor
De zeer gevoelige sensor aan de bovenzijde van de deksel zorgt er voor dat je de prullenbak niet met je handen hoeft aan te raken. Dat contactloze gebruik draagt bij aan de hygiëne in je huishouden. Houd je hand voor de sensor en de afvalbak reageert met het openklappen van de deksel. Deze sluit automatisch weer na vijf seconden. Wil je de bak wat langer openhouden, dan houd je je hand simpelweg voor de sensor. In de keuken en tijdens de verwerking van je afval is hygiëne zeer belangrijk. De Pure Sensor Prullenbak helpt daar graag aan bij.

Hoe werkt de reiniging via fotokatalysator?
Fotokatalyse is een techniek die wordt gebruikt om lucht effectief te reinigen. Onder invloed van UV-licht treedt een bepaalde stof op als katalysator van zuurstof. De zuurstof krijgt daardoor de functie om bacteriën en virussen te vernietigen. Een chemische reactie die verder niet schadelijk is voor mensen. Het resultaat is dat de schadelijke organische stoffen en geuren worden afgebroken rond de prullenbak

Drie opvangbakken
De prullenbak is uitgerust met drie verschillende afvalbakken. Daardoor kun je direct je afval scheiden en help mee aan een duurzamere wereld. De grote bak aan de bovenzijde van het product heeft een inhoud van 36 liter. De twee opvangbakken aan de onderzijde van de prullenbak hebben een inhoud van 12 liter. Deze bakken komen tevoorschijn als de lade wordt opengeschoven. Op deze manier heb je 60 liter aan prullenbak waarmee je gedurende een week je afval verzamelt.

nl_NLNederlands