Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

QLT Snoerloze Hogedrukreiniger – Voor Verontreinigde Oppervlakken, Tuinmeubelen, Auto’s Of Fietsen!

(0 reviews)

Verloopt over

99.95
49.95
Koop nu

Schoonmaken is weer leuk met de nieuwe QLT-hogedrukspuit. Met 40 bar levert het apparaat meer vermogen dan de concurrentie, het is hiermee geschikt voor het schoonspuiten van alles rondom of buiten het huis. Gebruik de draadloze hogedrukspuit voor je fiets, auto, boot, caravan, tuinmeubelen, vuilnisbakken of (tuin)gereedschap. Ideaal voor thuis dus, zelfs op de camping is dit je beste vriend.
Sterke motor
Deze draadloze hogedrukspuit werkt op accu, dus geen gedoe meer met verlengsnoeren. Sluit de slang aan en spuiten maar. Geen kraan beschikbaar? Geen probleem. De meegeleverde aanzuigslang – met filter- zorgt ervoor dat water uit vele bronnen te halen is. Bijvoorbeeld een emmer, regenton, of jerrycan. Het is zelfs mogelijk uit een beekje of rivier met de meegeleverde filter. Het enige wat je nodig hebt is een waterbron en je kunt direct aan de slag.
Met onze hogedrukreiniger is er altijd meer dan je verwacht!
QLT denkt met je mee en daarom beschikt de accu hogedrukspuit over een verstelbare spuitmond, zodat er maximale controle is over de straal. Verder wordt er een speciale fles voor schoonmaakmiddelen meegeleverd, op deze manier wordt de hogedrukreiniger omgetoverd in een schuimpistool. Zo wordt de auto of caravan wassen zelfs een makkie. QLT zorgt voor een leuke schoonmaakervaring om op een eenvoudige en zuinige manier.

nl_NLNederlands