Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

Schouderbrace Voor Mannen En Vrouwen – Voor De Linker Of Rechter Schouder!

(0 reviews)

Verloopt over

49.95
12.95
Koop nu

Op zoek naar een schouderbrace die maximale steun biedt maar ook de flexibiliteit behoudt? Dan is wellicht de juiste keuze! Deze brace wordt al jaren met groot succes gebruikt bij schouder problematiek voor optimale steun bij het werken, (top)sporten en dagelijkse inspanningen. Tevens helpt de schouderbrace door de speciale bandconstructie aanzienlijk pijn te verminderen, waarbij de klitteband sluitingen direct compressie bieden aan de schouder. De schouderbrace biedt dan ook optimale stabiliteit, zonder dat de beweeglijkheid wordt belemmerd.
De lichtgewicht schouderbrace geeft bovendien warmte aan het schoudergewricht, en beschermt je schouder tegen nieuwe blessures en werkt optimaal bij overbelasting, verrekkingen, reuma, Artrose / Slijtage en zwellingen. Bovendien is de schouderbrace voorzien van een klittebandsluiting die o.a. zorgt voor een optimale pasvorm en draagcomfort. Door al deze unieke eigenschappen worden schouderbraces dan ook al jaren met groot succes gebruikt door o.a. topsporters in alle takken van sport. De schouderbrace is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
Kan helpen bij/voor:
– optimale steun bij hervatting van activiteiten na bijv. een traumatische nasleep- na een luxatie (uit de kom gaan) van de schouder.- een slijmbeursontsteking- reuma en artrose- pijn veroorzaakt door verrekkingen/verzwikkingen- een overbelaste schouder- scheurtje in het labrum- broosheid van de schoudergewrichten- optimale steun, stabiliteit en bescherming tijdens het sporten of werken- een zwelling – specifiek tussen het gewricht van de bovenarmkop en schouderblad- en "frozen shoulder"- voorkomen van nieuwe (gewrichts)blessures- pijn veroorzaakt door bursitis (slijmbeursontsteking, bursitis subacromialis)- slijtage van het schoudergewricht (artrosis glenohumeralis),- ontwrichtingen (habituele luxatie),- blessures (posttraumatische luxatie)- peesontstekingen (tendinitis, supraspinatus, infraspinatus)- cuff rupturen en inklemmingproblemen (impingment).- revalidatie na (kijk)operaties (acromionplastiek, Neerplastiek),- Periarthritis humeroscalularis/rotator-cuff syndroom- irritatie van de weke delen rond de schouder (door blessure of operatie)- kapselband letsel – specifiek tussen het gewricht van de armkop en schouderblad- Hypermobiliteit

nl_NLNederlands