Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners
24641

Set Power Foods Fruitplanten – Vandaag 2+2 GRATIS!

(0 reviews)

Verloopt over

59.95
19.95
Koop nu

De Gojibes
Ook wel Boksdoorn genoemd, komt van oorsprong uit het verre Oosten, China. Deze groeien in het Himalaya gebergte in Tibet. De bladeren van deze bes zijn grijsgroen en geven een prachtig aanzicht in uw tuin. Het is een klimplant die uiteindelijk 2-3 meter hoog kan worden. Een plaats in de lichte schaduw wordt aangeraden.
De Honing bes
Ook wel familie van de kamperfoelie kan uitgroeien tot een flinke struik. Vroeg in het jaar zullen de gele niet geurende bloemen tevoorschijn komen en zal ook de productie starten van de honingzoete blauwe vruchten. Ze zijn ontzettend gezond en zitten bomvol vitamine B en C. Deze bessen kunnen zo gegeten worden, maar zijn ook heerlijk om te verwerken in sap, jam of te gebruiken als taart vulling. De honing bes kan geoogst worden vanaf de maand mei. Let wel op dat de vrolijke vliegende vrienden in uw tuin in de gaten gehouden worden. Vogels zijn er namelijk dol op.
De Blauwe bes
Heerlijke vrucht maar ook leuk als struikje. Officieel komt de blauwe bes uit de USA. Het is een laagblijvende struik met kleine hangende bloemen die wit in het voorjaar zullen zijn. In het najaar krijgt het struikje prachtige herfstkleuren. Blauwe bessen zijn ontzettend gezond en mogen dan ook niet ontbreken binnen onze Powerfoods.
De Granaatappel
De Granaatappel plant geeft een prachtige Mediterraanse uitstraling. De bladeren van deze plant zijn smal, ovaal en groen van kleur. Deze plant zal bloeien van juni tot augustus en geeft opvallende oranje rode bloemen. Nadat de bloei heeft plaatsgevonden kunnen er granaatappels gaan vormen.

nl_NLNederlands