Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

Set Van 2 Industriële Lantaarns – Sfeermaker Voor Binnen En Buiten!

(0 reviews)

Verloopt over

99.95
24.95
Koop nu

Geef je woonkamer, terras of tuin een fraaie look met deze lantaarn set van FlinQ! De lantaarns bestaan uit een zwart metalen frame, met genoeg openingen voor het licht. De lampen zijn IP44 Spatwaterdicht waardoor je ze net goed binnen als buiten kan gebruiken. De set gaat het hele jaar mee: ze zijn een welkome bron van verlichting tijdens de feestdagen, maar geven ook een prachtig licht op een mooie avond!
Industriële look
Een industriële tint aan woonkamers en terrassen is eigenlijk niet meer weg te denken. De FlinQ Industrial Lantern Set past precies in de trend. Het zwarte metalen frame geeft de lantaarns een robuuste vorm mee. Een ieder die de lampen optilt komt er al gauw achter dat ze makkelijk te verplaatsen zijn. Wil je de lantaarns een dag later op een andere plek hebben, dan kan dat dus heel eenvoudig! Het hengsel bovenop de lantaarns is inklapbaar.
Draadloos
De lantaarns werken op 2x AA-batterijen. Het licht is voorzien van een timer, waarmee je ervoor kan zorgen dat je exact op hetzelfde moment licht hebt per dag (6 uur AAN, 18 uur UIT).

nl_NLNederlands