Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

Shine Mega Telescoop Bezem 3,6 Meter – Hoek- En Dakhootborstel!

(0 reviews)

Verloopt over

59.95
17.95
Koop nu

Pak de zwaarste schoonmaakuitdagingen met gemak aan met onze Shine Mega Telescopische Bezem. Dit innovatieve schoonmaakhulpmiddel is ontworpen om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop u uw omgeving onderhoudt, waardoor moeilijk bereikbare plaatsen een fluitje van een cent zijn om schoon te maken. Met zijn aanpasbare functies en geavanceerd ontwerp is de Shine Mega Telescopische Bezem jouw antwoord op efficiënte, ladderloze reiniging.
Verstelbaar gewricht met een bereik van 90 cm
Het meervoudig verstelbare gewricht geeft u de flexibiliteit om uw bereik met maximaal 90 cm te vergroten, zodat zelfs de meest uitdagende hoeken binnen handbereik zijn.
Uitschuifbaar tot 3,6 meter
Zeg vaarwel tegen het wankel balanceren van ladders. Wanneer je de bezem in je handen hebt beschik je over een indrukwekkende werklengte van makkelijk 4,6 meter en reinig je eenvoudig hoge plafonds, daken en andere verhoogde oppervlakken zonder dat je veiligheid in het gedrang komt.
Innovatieve vorm van de bezemkop
De unieke vorm van de bezemkop biedt veelzijdige functionaliteit. Hij verandert moeiteloos in een handbezem, zodat je ingewikkelde schoonmaakklussen met precisie kunt aanpakken.
Wasbare en duurzame borstelharen
De borstelharen op de bezemkop zijn gemaakt van waterbestendig, duurzaam plastic en zijn ontworpen om verschillende schoonmaakuitdagingen aan te kunnen. Ze zijn wasbaar, waardoor ze lang meegaan en blijvend effectief zijn.
Meerdere toepassingen
Of het nu gaat om hoeken, dakgoten, daken of tuinruimtes, de Shine Mega Telescopische Bezem kan het allemaal aan. Pas de hoek aan volgens uw behoeften en overwin zelfs het meest hardnekkige vuil en puin.
Eenvoudige dakgootreiniging
De telescopische bezem is uw go-to-oplossing voor dakgootonderhoud. Met zijn 180° draaibare kop en sterke borstelharen wordt het verwijderen van spinnenwebben, vuil en gevallen bladeren uit uw dakgoten een probleemloze taak.
Gebruiksvriendelijke telescopische handgreep
De telescopische handgreep schuift soepel uit tot een comfortabele 3,6 meter, zodat u zelfs de hoogste plekken gemakkelijk kunt bereiken. Nooit meer wankelen op ladders of gevaarlijke platforms.

nl_NLNederlands