Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

Smartwatch Roze – dames & heren – Sporthorloge iOS & Android

(0 reviews)

Verloopt over

59.95
39.95
Koop nu

Optimaal bereikbaar en inzicht in je gezondheid met 1 horloge
Met deze stijlvolle en sportieve smartwatch ontvang je SMS-berichten, e-mails, kalendergebeurtenissen en telefoongesprekken én verkrijg je inzicht in je gezondheid en slaapactiviteit. Ook ontvang je meldingen van je social media app. Het sporthorloge beschikt over Bluetooth connectie en is te koppelen met de gratis Denver Smart Life Plus app.

Compatibel met iOS 12 of hoger en Android 6 of hoger
Deze smartwatch koppel je eenvoudig met je smartphone wanneer deze voorzien is van iOS 12 of hoger of Android 6 of hogere systeemversie. Het horloge is voorzien van een 1.7” IPS full led touch display en is aan te passen naar diverse leuke wijzerplaten; zogenaamde ‘watch faces’. Deze vind je in de gratis te downloaden Denver Smart Life Plus app. Daarbij is het horloge licht van gewicht en heeft het een soepele siliconen band waardoor het comfortabel draagt tijdens het sporten, je dagelijkse activiteiten en slapen.

Smartwatch met 22 sportmodi
Sport je regelmatig en wil je graag inzicht krijgen in je vorderingen? Kies dan uit een van de 22 sportmodi op het horloge en volg en bewaar jouw prestaties. Heb je jezelf een sportief doel gesteld? Schakel het sporthorloge in bij de start van iedere training en volg je progressie.

Inzicht in je gezondheid en slaapactiviteit
Het horloge heeft een meetinstrument waarmee je hartslag, bloeddruk en bloedzuurstof wordt gemeten wanneer je het horloge draagt. Daarnaast kan je jouw dagelijkse stappen stellen met de ingebouwde stappenteller. En ben je benieuwd naar de kwaliteit van je slaap? Draag het horloge dan ook wanneer je naar bed gaat, maak verbinding met de gratis app en bekijk de volgende ochtend het resultaat op je smartphone. Alle informatie over je gezondheid wordt dankzij de Bluetooth functie automatisch doorgestuurd naar je telefoon.

Notificaties van social media, SMS & Whatsapp
Door je Iphone of Samsung smartphone (iOS / Android) te koppelen via Bluetooth, ontvang je al je favoriete social media meldingen op de smartwatch; zoals notificaties van Whatsapp, Instagram, Facebook of SMS. Zo mis je niets en hoef je niet steeds op je telefoon te kijken.

Inhoud pakket:
– Bluetooth Smartwatch SW-182 roze
– Magnetische oplader
– Gebruiksaanwijzing

Specificaties:
– Waterdichtheid: 3 ATM (Regen- & spatwaterdicht) / IP68 (volledig stof- en spatwaterdicht)
– Batterijcapaciteit: 200 mAh
– Compatibel met iOS12 of hoger en Android 6 of hoger
– 1.7” full touch display
– Wifi-connectie
– Bluetooth connectie (5.0)
– Te verbinden met gratis app
– Formaat horlogekast: 4,3cm (1.7”)
– Beeldschermresolutie: 240 x 280 pixels
– Type scherm: LED, IPS touch screen
– Chipset: Realtek 8762DK
– Materiaal horlogeband: siliconen
– Meetwaarden: hartslagfunctie, stappenteller, slaapmonitor, caloriemeting, bloedzuurstofanalyse, bloeddrukmeter
– Smartphonefuncties: notificaties ontvangen, telefoongesprekken opnemen en beëindigen
– Batterijduur wanneer volledig opgeladen: 12 uur actief gebruik

nl_NLNederlands