Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

Starlyf uitschuifbare waterborstel – tot 4,6 meter

(0 reviews)

Verloopt over

119.50
47.50
Koop nu

Heb je ook genoeg van al het vuil wat op de buitenmuren van je huis zit? Het schoonmaken van moeilijke bereikbare plaatsen kan een uitdaging zijn. Gelukkig is er nu een product om deze problemen op te lossen: de Starlyf Telescopische Waterborstel! Hiermee worden alle schoonmaakklusjes buitenshuis een stuk makkelijker.

De Starlyf Telescopische Waterborstel is een alles-in-één telescopische waterbezem die reinigt, schrobt en spoelt! Dit handige hulpmiddel bespaart niet alleen tijd, maar ook geld. Bevestig eenvoudig het handvat aan je tuinslang, vul en draai aan de ingebouwde zeepdispenser en stel het telescopische handvat in tot de gewenste lengte.

Met automatische zeepdispenser en ingebouwde schuimkussens
Met de XL Starlyf Telescopische Wasborstel kun je alle moeilijke bereikbare plaatsen schoonmaken. De ingebouwde zeepdispenser geeft direct de juiste hoeveelheid zeep af, zodat je niet voortdurend het oppervlak hoeft in te zepen. Met de ingebouwde schuimkussens is schoonmaken heel eenvoudig. Draai de Hydrocleaner om en gebruik de rubberen wisser voor een heldere reiniging. Bovendien kunnen vuile zonnepanelen meer dan 50% vermogensverlies veroorzaken, wat leidt tot verloren energie en besparingen. Gelukkig is de Starlyf Telescopische Hydrocleaner ook een geweldige oplossing voor het schoonmaken van zonnepanelen, vuile ramen en muren, uw caravan, en bestrating. Dankzij de robuuste borstelharen is het reinigen van diverse oppervlaktes zo gedaan.

Uitschuifbaar tot wel 4,6 meter lang
Het uitschuifbare handvat heeft een lengte van 4,6 meter en is voorzien van een softgrip, zodat de telescoopsteel comfortabel in de hand ligt. Je kunt nu dus eindelijk op een makkelijke manier het onbereikbare vuil verwijderen. Sluit de waterbezem eenvoudig aan de kraan, dankzij de OGS-aansluiting. Het water stroomt dan direct naar de borstel. Om het nog makkelijker te maken kun je de telescopische waterborstel op 3 verschillende standen zetten met de verstelbare hoekadapter. Schoonmaken was nog nooit zo makkelijk!

Inhoud pakket:
-1x Starlyf Telescopische Waterborstel 4,6 meter
-1x Hoekadapter
-1x Zeepdispenser
-1x Gebruiksaanwijzing

Specificaties:
– Afmeting: minimaal 1,3 meter – maximaal 4,6 meter 
– Afmeting borstel: 29 x 7 x 10 cm 
– 4 uitschuifbare delen

 

 

nl_NLNederlands